HYRA CONTAINER

Oavsett om det är så att du har behov av en säker lagringsplats på arbetsplatsen, ett lager eller en plats att förvara saker på hemma, så kan det smartaste vara att hyra en container. Det via oss på BOXIT Sverige. Hos oss finns det ett brett urval av olika typer av containers, givetvis i olika storlekar. Både företag och privatpersoner kan hyra container via oss. När det gäller container att hyra, så har du flera modeller att välja på.

Flyttbara containers i olika storlekar

En flyttbar container är som det låter, en container som går att flytta på vid behov. När du väljer att hyra en container hos oss, så kan vi leverera den dit du vill ha den. Hos oss kan du hitta containers på 10 fot, så väl som att vi har 20 fots container. Det finns även smarta kyl-och fryscontainers samt containers med sidodörr. Det finns även specialcontainers. Vi hyr ut till privatpersoner så väl som företag.

Smarta förvaringscontainers med flera användningsområden

En container går att använda till en mängd olika saker, beroende på storlek och modell så klart. Bland de användningsområden som är vanliga har du:

  • Flytt: Om du planerar att flytta och behöver ett temporärt lagringsutrymme för dina ägodelar kan en container vara ett praktiskt alternativ. Du kan lasta alla saker i containern i din egen takt och sedan låta oss transportera den till din nya adress.
  • Renovering: Under renoveringsprojekt kan en container vara till stor hjälp för att lagra möbler och andra föremål som du inte kan ha kvar under tiden du renoverar. Det håller dina ägodelar säkra och skyddade från skador.
  • Lagerbehov: Företag och organisationer kan hyra containrar för att tillfälligt lagra varor, utrustning eller dokument. Det kan vara särskilt användbart om du har temporärt ökat behov av lagringsutrymme.
  • Evenemang och festivaler: Vid olika typer av evenemang och festivaler kan containrar användas som temporära försäljningsställen, biljettkiosker eller lager för förnödenheter.
  • Byggprojekt: För byggföretag kan containrar vara en viktig del av projektet för att lagra byggmaterial och verktyg på plats.

Det finns olika typer och storlekar av containrar tillgängliga beroende på ditt specifika behov. Att hyra en container kan vara ett kostnadseffektivt och praktiskt sätt att hantera olika typer av projekt och behov. Du kan gärna ta kontakt med oss om du vill diskutera vad för typ av container som kan passa dig bäst.

Vilken typ av container vill du hyra?

Om du ska hyra en container, så är det bra att först veta vad det är du ska ha den till. Det så att du får rätt storlek på den, samt att den då kan vara av rätt modell. Hos oss kan du hitta både 10 fots container och 20 fots container. De kan komma oisolerade så väl som isolerade.

Vi har även smarta kyl och frys containers. Dessa passar bra för dig som har behov av ett utrymme där det är kallt.

En annan variant av container du kan hitta här är den med extra bred öppning. Den har då en sidodörr där öppningen är 6 meter.

Vi erbjuder också så kallade specialcontainers. Dessa kan då anpassas lite efter kundens önskemål och behov.

Hyr en container till bra pris

Hos oss på BOXIT Sverige kan du hitta container att hyra, till bra pris. När det gäller container hyra och pris, så kontakta oss för att få exakta priser på just den eller de containrar du vill hyra. Vi kan leverera din container till var du vill, över hela Sverige.

Du som privatperson kan hyra container för förvaring. Vi levererar gärna den till din dörr där du bor, om det är där du vill ha den.

Företag som vill ha en container att hyra kan även de kontakta oss för att få reda på pris.

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller container hyra pris, så kan du gärna kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad