10-FOTS CONTAINER

Hyr en 10 fots container

Här hos oss på BOXIT Sverige hittar du 10 fots container. Detta är den minsta modellen av containers vi har att erbjuda. Även om vår 20 fots container är den mest populära modellen, så är även detta en container som passar för olika behov. När det gäller 10 fots container mått så kan du se dessa längre ner.

En 10 fots container kan du använda som ett tillfälligt förvaringsutrymme för en kortare tid. Den passar perfekt om du ska renovera och vill slippa magasinera dina möbler och andra saker. Du kan då enkelt hyra en 10 forts container och vi ställer av den där du vill ha den.

 

 

10 fots container som är isolerad

BOXIT Sverige har två bra alternativ av containers på 10 fot. Du kan välja mellan en vanlig 10 fots container eller en isolerad 10 fots container. Den sistnämnda kan vara bra att välja för de prylar du är extra rädd om och som inte får utsättas för kyla eller bli fuktiga. En 10 fot isolerad container kan därmed vara bra att hyran under vintermånaderna, men även under resten av året. Våra små containrar, både de som är oisolerade och de som är isolerade levererar vi till företag så väl som privatpersoner.

 

Hyr en 10 fots container till bra pris

Hos oss på BOXIT Sverige kan du hitta 10 fots containers att hyra till ett förmånligt pris. Vi erbjuder även 20 fots containers, kylcontainers, fryscontainers, förrådscontainers och specialcontainers. En av fördelarna med att hyra en container är dess mångsidighet. Den är idealisk för att förvara möbler och andra föremål under en kortare tidsperiod. Dessutom passar den utmärkt för dig som behöver förvara verktyg eller mindre byggmaskiner. Oavsett dina behov, så har vi en lösning som passar dig.

 

Låsa din container

Du kan om du vill använda vilket eget lås du vill för att låsa den container du hyr av oss. Dock så rekommenderar vi dig att du hyr ett CC FixLock 4 containerlås av oss i samband med att du hyr din container. När du hyr av oss så kommer vi och levererar din container dit du vill ha den. När du inte vill ha den kvar, så kommer vi och hämtar den igen.

 

10 fots container mått

När det gäller måtten på våra 10 fots isolerade containers, så har du dem här tillgängliga för din bekvämlighet, så du kan noggrant planera och anpassa din logistik eller lagringsbehov med fullständig information om storlek och utrymme.

Standard 10-fots container invändiga mått:

Längd: 283 cm

Bredd: 235 cm

Höjd: 237 cm

En 10-fots container har en volym på 15,8 m3 samt en golvyta på 6,7 m2.

 

Isolerad 10-fots container invändiga mått:

Längd: 268 cm

Bredd: 220 cm

Höjd: 226 cm

 

En isolerad 10 fots container har en volym på 13,3 m3 och en golvyta på 5,9 m2.

Utvändiga mått:

Längd: 299 cm

Bredd: 244 cm

Höjd: 259 cm

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra 10 fots containers eller har andra frågor så är du mer än välkommen att kontakta oss. Du kan nå oss på telefonnummer 010-709 42 00 eller på e-post info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär du har nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Vi ser fram emot att assistera dig med dina behov och svara på eventuella frågor du kan ha.

Jag är intresserad av en 10-fots container!