10 FOTS CONTAINER

Hyr en 10 fots container

Här hos oss på BOXIT Sverige hittar du din 10 fots container. Detta är den minsta modellen av containers vi har att erbjuda. Även om vår 20 fots container är den mest populära modellen, så är även detta en container som passar för olika behov. Måtten och hur mycket du kan få in i en 10-fotare kan du se lite längre ner på sidan.

En 10 fots container kan du använda som ett tillfälligt förvaringsutrymme för en kortare tid. Den passar perfekt om du ska renovera och vill slippa magasinera dina möbler och andra saker. Du kan då enkelt hyra en 10 forts container och vi ställer av den där du vill ha den.

 

 

Isolerad 10 fots container – för förvaring under vinter, vår och höst.

BOXIT Sverige har två bra alternativ av containers på 10 fot. Du kan välja mellan en vanlig 10 fots container eller en isolerad 10 fots container. Den sistnämnda kan vara bra att välja för de prylar du är extra rädd om och som inte får utsättas för kyla eller bli fuktiga. En isolerad 10 fot container kan därmed vara bra att hyran under vintermånaderna, men även under resten av året. Våra små containrar, både de som är oisolerade och de som är isolerade levererar vi till företag så väl som privatpersoner.

 

Hyr en 10 fots container till bra pris

Hos oss på BOXIT Sverige kan du hitta 10 fots containers att hyra till ett förmånligt pris. Vi erbjuder även 20 fots containers, kylcontainers, fryscontainers, förrådscontainers och specialcontainers. En av fördelarna med att hyra en container är dess mångsidighet. Den är idealisk för att förvara möbler och andra föremål under en kortare tidsperiod. Dessutom passar den utmärkt för dig som behöver förvara verktyg eller mindre byggmaskiner. Oavsett dina behov, så har vi en lösning som passar dig.

 

Låsa din container? Vi har det du behöver.

Du kan om du vill använda vilket eget lås du vill för att låsa den container du hyr av oss. Dock så rekommenderar vi dig att du hyr ett CC FixLock 4 containerlås av oss i samband med att du hyr din container. När du hyr av oss så kommer vi och levererar din container dit du vill ha den. När du inte vill ha den kvar, så kommer vi och hämtar den igen.

 

10 fots container mått

När det gäller måtten på våra 10 fots isolerade containers, så har du dem här tillgängliga för din bekvämlighet, så du kan noggrant planera och anpassa din logistik eller lagringsbehov med fullständig information om storlek och utrymme. Om du vill se mått på alla våra containers kan du göra det här.

Standard 10-fots container invändiga mått:

Längd: 283 cm

Bredd: 235 cm

Höjd: 237 cm

En 10-fots container har en volym på 15,8 m3 samt en golvyta på 6,7 m2.

 

Isolerad 10-fots container invändiga mått:

Längd: 268 cm

Bredd: 220 cm

Höjd: 226 cm

 

En isolerad 10 fots container har en volym på 13,3 m3 och en golvyta på 5,9 m2.

Utvändiga mått:

Längd: 299 cm

Bredd: 244 cm

Höjd: 259 cm

Hur mycket får man då in i en 10 fots container?

Volymen på en oisolerad 10 fots container är 15,8 kubikmeter vilket är ungefär samma sak som att du skulle ställa in 15 000 1-liters mjölkförpackningar. Eller kanske 17-18 standard Ivar-bokhyllor från Ikea! Det är klart att det är svårt att packa så perfekt, men i teorin har du ganska mycket plats – packa i höjden och använd alla kubikmetrar.

Levererar BOXIT i hela Sverige?

I princip ja! Vi har lager på Själland för leveranser till södra Sverige (inklusive Skåne, Halland, Blekinge och Småland) och i Järna utanför Södertälje till Storstockholm, Närke, Västmanland, Värmland, Uppland och vidare upp längs kusten mot Gävle och Hudiksvall. Men ingenting är omöjligt. Här kan du se en lista över några av våra mest populära uthyrningsstäder i Sverige.

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra 10 fots containers eller har andra frågor så är du mer än välkommen att kontakta oss. Du kan nå oss på telefonnummer 010-709 42 00 eller på e-post info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär du har nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Vi ser fram emot att assistera dig med dina behov och svara på eventuella frågor du kan ha.

Jag är intresserad av en 10-fots container!