20-FOTS CONTAINER

Hyr en 20 fots container

Här på BOXIT Sverige har vi 20 fots container du kan hyra. Denna storlek på container är den mest populära. Mycket tack vare att det får plats en hel del i dem så väl som att de går att använda till olika saker. Att hyra en 20 fots container, det kan göras oavsett om du är privatperson eller har ett företag. Sedan har vi även andra containrar du kan hyra med, om du har behov av det. Dessa kan du se på våra andra sidor.

20 fots container för privatpersoner

Funderar du på var du ska förvara dina ägodelar under en ombyggnad? Istället för komplicerad magasinering kan du överväga att hyra en container. Det finns alternativ med både isolering och utan. En av de stora fördelarna med att använda en container som lagringslösning under renoveringen är närheten till dina saker. Genom att placera den intill ditt hem har du alltid enkel tillgång till dina ägodelar när du behöver dem.

Det är en bekväm och smidig lösning som eliminerar behovet av att transportera dina ägodelar till en avlägsen plats. Väljer du dessutom att hyra en container på 20 fot, så får du plats med väldigt mycket.

 

20 fots container för företag

Även företag kan ha stort nytta av att hyra en 20 fots container. Kanske det är så att ni behöver ha extra lager, eller ett extra förvaringsutrymme för ert företag. Då kan det vara riktigt bra att satsa på en 20 fots container. I en sådan får du plats med allt från maskiner till byggmaterial och en massa mer. När det gäller 20 fots container pris, så kan du kontakta oss för att få reda på detta, men vi lovar dig att det är prisvärt att hyra, mer än att köpa!

Välj en isolerad 20 fots container

Det finns goda skäl att välja en isolerad container, särskilt om dina tillhörigheter är känsliga för fukt eller temperaturförändringar. Isolerade containrar minskar kondensbildning och är särskilt lämpliga för det omväxlande svenska vädret med dess skiftande temperaturer. Genom att välja en isolerad container kan du vara trygg med att dina ägodelar är väl skyddade och att de inte påverkas av de rådande väderförhållandena.

 

Vilka mått är det på en 20 fots container?

Nedan kan du se standardmåtten för våra 20-fots containrar, som är mycket rymliga och kan rymma allt du behöver. Läs nedan och tveka inte att kontakta oss om du har frågor om mått eller dimensioner.

Invändiga mått:

Standard 20-fots container

Längd: 587 cm
Bredd: 235 cm
Höjd: 237 cm
Det innebär att en 20-fots container har en volym på 32, m3 samt en golvyta på 13,8 m2.

Isolerad 20-fots container

Längd: 572 cm
Bredd: 220 cm
Höjd: 226 cm
En isolerad 20 fots container har en volym på 29,0 m3 och en golvyta på 12,8 m2.

Utvändiga mått:

Längd: 606 cm
Bredd: 244 cm
Höjd: 259 cm

Få din container levererad

Att hyra en 20 fots container har aldrig varit enklare! Vi på BOXIT ser till att leverera den till den plats du vill ha den på. Sedan kan vi även komma och hämta den då du är klar med den. Vi kör över hela Sverige. Du kan även passa på att hyra till ett passande lås för din container, så att alla dina saker är säkra i din container.

Om du vill veta mer om att hyra en 20-fots container som förvaringscontainer, kontakta oss gärna. Det på 010-709 42 00 eller skicka e-post till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär du hittar nedan.

Jag är intresserad av en 20-fots container!