FLYTTNING SVERIGE/DANMARK

FLYTTNING MELLAN SVERIGE OCH DANMARK

BOXIT gör det enkelt och billigt att flytta från Danmark till Sverige eller från Sverige till Danmark med en BOXIT Flyttbox – få Xtra tid när du flyttar

Med en Flyttbox kan du packa dina saker i lugn och ro. Flyttlådor och annat lösöre placeras i Flyttboxen – när den är full kommer vi och transporterar containern till din nya adress.

 

 

LÅNGVÄGA FLYTTNING TILL BILLIGA PRISER

Oavsett om du flyttar från Köpenhamn till Malmö, från Stockholm till Århus, från Odense till Göteborg eller från och till en helt annan ort kan BOXIT erbjuda dig ett billigt pris för att flytta dina tillhörigheter med en Flyttbox.

Våra många containerkörningar och vår planering bidrar till att göra din flyttning prisvärd.

 

PRISER FRÅN 13.557 KR.

En flyttning från Danmark till Sverige med BOXIT Flyttbox kostar från 13.557 kr inklusive 1 månads hyra av Flyttboxen.

OM DATUMEN INTE PASSAR

Om datumet för utflyttning från ditt gamla hem inte matchar datumet för inflyttning i det nya, blir Flyttboxen en Xtra flexibel lösning.

Med en Flyttbox kan du välja att förvara dina tillhörigheter säkert i någon av våra inhägnade och övervakade depåer tills du kan flytta in i ditt nya hem.

Om du själv har tillgång till en annan tillfällig plats för Flyttboxen kan BOXIT transportera den dit, och därefter köra den till din nya adress när du har möjlighet att flytta in.

En Flyttbox är en betydligt billigare lösning än att anlita en flyttfirma flera gånger.

 

FÅ PLATS MED ALLT I EN FLYTTBOX

Du packar själv ner dina saker i Flyttboxen och behöver inte därför inte oroa dig om främmande flyttpersonal tar hand om dem.

Du avgör själv om du behöver dagar, veckor eller månader för att packa upp dina saker i Flyttboxen.

När vi har kört flyttcontainern till din nya adress kan du på nytt behålla Flyttboxen så länge som den behövs. På så sätt får du tid att måla eller göra större renoveringar medan dina ägodelar står tryggt och säkert utanför ditt nya hem.

 

VILL DU VETA MER?

Om du vill ha mer info om flyttningar mellan Danmark och Sverige är du välkommen att ringa 010-709 42 00, skicka e-post till info@boxitsweden.se eller fylla i kontaktformuläret nedan.

Jeg er interesseret i en Flyttebox!