Hyr en däckcontainer

Professionell och skonsam lösning för däckförvaring

Behöver du extra utrymme för att förvara dina däck säkert under en kortare eller längre tid? Hyr då en däckcontainer från BOXIT – komplett med däckställ.

Säkert, enkelt och till marknadens mest konkurrenskraftiga pris.

 

Allt lagringsutrymme du behöver

Hos BOXIT kan du hyra en däckcontainer i två olika storlekar, beroende på hur mycket utrymme du behöver.

En 20 fots container är 587 cm lång invändigt och har en bredd och höjd på 235 cm respektive 237 cm. Golvytan i en 20 fots container är 13,8 m2 och volymen är 32,7 m3.

En 20 fots container rymmer 2×5,5 meter däckställ. I ett rack finns det 3 däckställ, vilket ger totalt 33 meter hyllutrymme.

Vår 20 fots container kan även levereras som isolerad container.

En 40 fots container är 1.195 cm lång invändigt och har samma höjd och bredd som 20 fots containrarna. Golvytan är 28,3 m2 och volymen i en 40 fots container är 67,6 m3.

En 40 fots container rymmer 2×11,5 meter däckställ. I ett rack finns det 3 däckrack, vilket ger totalt 66 meter hyllutrymme.

 

Skydd och optimalt utnyttjande av utrymmet

En container är ett torrt och säkert lagringsalternativ som ger det nödvändiga skyddet för det som lagras. Samtidigt är det ett flexibelt lagringsalternativ som kan skalas upp med fler containrar om lagringsbehovet förändras.

En BOXIT-container är idealisk för lagring av många däck. I containern är det enkelt att anpassa utrymmet efter dina specifika behov och antalet däck som du behöver lagra. Om du använder hyllor kan du lagra ett stort antal däck på ett effektivt och organiserat sätt som maximerar användningen av det tillgängliga utrymmet.

 

Lås för däckcontainern

Tillsammans med däckcontainern kan du även hyra ett containerlås för ökad säkerhet. Containerlåset är enkelt att montera och ger ett effektivt skydd mot obehörig åtkomst, vandalism och stöld.

 

Kontakta BOXIT Container

Du kan kontakta BOXIT Container på telefon 010-709 42 00 eller via e-post info@boxitsweden.se. Om du vill att vi ska ringa dig, vänligen fyll i kontaktformuläret nedan.

Jeg er interesseret i en däckcontainer