MOBIL POPUP-BUTIK

MOBIL POPUP-CONTAINERBUTIK

Vi har i samarbete med Makita gjort denna 20′-container, som fungerar som en mobil popup-butik, samtidigt som den också kan fungera som showroom och verkstad – beroende på behov.

CONTAINER SOM POPUP-BUTIK

På Makita fanns det ett behov att kunna visa verktygen hos olika återförsäljare, som byggvaruhus etc. Detta löstes med en mobil containerbutik.

EN CONTAINER – EN BUTIK

En popup-butik en butik som kan öppnas och stängas vid behov, den är lätt att öppna och lätt att stänga igen. Denna popup-containerbutik är också en flyttbar butik, och när den placeras på rätt plats kan den snabbt förvandlas till en inbjudande butik eller ett showroom.

MOBILITET ÄR ETT STORT PLUS

Med flera olika platser och utställningslokaler under året är en mobil butik nödvändig. Fördelen är att bara en enda enhet behöver flyttas när en ny plats ringer, och det krävs endast en lastbil som kan hantera, transportera och placera containern korrekt.

SVART RÅSTÅL SOM EXTERIÖR

Makitas 20 fot höga cube-container är svart på utsidan och med en igenkännlig röda Makita-märket. Containern har en öppningsbar sida, vilket innebär att den kan öppnas på långsidan. Det gör den passar ändamålet, genom att öppna långsidan har den en nästan 6 meter bred entréyta, för utställning av produkter är den perfekt.

MÅLAD MAKITA MED BLÅ INSIDA

Makitas karakteristiska blå dominerar insidan av behållaren och ger den ett spektakulärt utseende. Golvet har försetts med golvplattor som matchar inredningen och är praktiska att använda. Det är vanligtvis inte lätt att dekorera en container eftersom ytorna är ojämna, men denna behållare är isolerad, vilket gör det möjligt att måla på insidan.

ENKEL OCH SNABB INSTALLATION

Utanför pop-up butiken finns paviljong, pallyftare, pallar med verktyg, roll-up banner och mera verktyg, allt som är en viktig del av pop-up shopen. Dessa föremål packas ihop i slutet av utställningsdagen och förvaras i container. Nästa dag finns allt smidigt till hands och kan lika snabbt ställas ut igen.

KONTAKTA OSS

Vi vill gärna höra från dig om du behöver något liknande eller en annan speciallösning som är anpassad efter dina specifika behov – ring 010-709 42 00.

Jag är intresserad av en specialcontainer!