TRYCKREGULERINGSCONTAINER

CONTAINRAR FÖRBEREDD FÖR GASKOMPRIMERING

Komprimering av biogas är en av våra kunders uppgifter. De har låtit oss specialdesigna denna tryckreguleringscontainer. Containern är designad och utvecklar så det tillgodoser behoven, särskilt när det gäller säkerhet och 100 % täthet, och det har resulterar i en lösning med massor av smarta detaljer.

DEN RÄTTA SÄKERHETEN

Denna tryckreguleringscontainer kommer att användas för komprimering av biogas – en gas som är potentiellt farlig och därför måste hanteras med rätt säkerhetsåtgärder. Biogas är en brandfarlig och explosiv gas, vilket man har tagit hänsyn till vid tillverkningen av denna containerlösning.

BEHÅLLAREN ÄR BULLERDÄMPAD

Under gaskomprimeringen uppstår mycket buller från den tryckutrustning som installerats i containern. Därför krävde kunden en ljudisolerad container. Med dubbel isolering och speciella stålväggar som håller ljudet inne i containern är detta inbyggt i konstruktionen.

KOMPLETT OCH MOBIL ENHET

Specialcontainern, som har förberetts för installation av tryckutrustning och elektricitet, fungerar som en komplett enhet. Tryckkontrollutrustningen kan byggas i vår kunds verkstad och därefter installeras direkt i den skräddarsydda containern. Efter olika tester av utrustning och säkerhet kan det kompletta och funktionskraftiga systemet köras direkt till sin destination.

MÅLAD ENLIGT KUNDENS ÖNSKEMÅL

Containerlösningen är målad i en dämpad grön färg enligt kundens önskemål. Med denna färg kan behållaren t.ex. placeras i naturen där den smälter in i landskapet och inte väcker för mycket uppmärksamhet.

KONTAKTA OSS

Om du behöver en skräddarsydd containerlösning står vi till förfogande för rådgivning och frågor. Vi samarbetar ofta med våra kunders egna ingenjörer för att ta fram en optimal lösningar där varje detalj beaktas redan i designfasen. Kontakta oss på 010-709 42 00 eller fyll i och skicka in formuläret nedan.

Jag är intresserad av en specialcontainer!