FÖRRÅDSCONTAINER

En förrådscontainer är som det låter, en container du kan använda som ett förråd. Här hos oss på BOXIT finns det förrådscontainer 20 fot du kan hyra. Dessa är bra om du har behov av en trygg förvaring av dina saker, maskiner, eller annat. Den kan även passa bra om du behöver ha ett extra lager. Du kan hyra förrådscontainer till bra pris, via oss. Det oavsett för hur lång tid du har behov av den. Det passar för företag så väl som det passar för privatpersoner att hyra en förrådscontainer på detta sätt.

Hyra förrådscontainer – ett säkert val

Du som vill hyra förrådscontainer, du kan göra det via oss på BOXIT Sweden. Din container kommer då att stå inom ett av våra inhägnade områden vi har. Dessa områden är dessutom övervakade dygnet runt. Du kan välja om du vill låsa in förrådscontainer med eget lås eller om du även vill hyra ett lås via oss.  Så att förvara dina saker hos oss, det är mycket säkert!

Du har nästan fri tillgång till din förrådscontainer, förutom under natten. Då vi inte staplar dessa containrar på varandra så kan du köra in i den med en lastbil, eftersom en förrådscontainer 20 fot har gott om plats!

Många fördelar med att hyra en förrådscontainer

Det finns flera fördelar med att hyra en förrådscontainer från oss på BOXIT. Bland annat kan det ge dig extra utrymme för att lagra saker som du inte har plats för hemma eller på din arbetsplats. Det är särskilt användbart om du har stora eller säsongsmässiga föremål som behöver förvaras på annan plats än hemma.

Förrådscontainrar är vanligtvis säkra platser att lagra dina ägodelar. Det finns säkerhetsåtgärder som övervakningskameror, åtkomstkontroll och låssystem för att skydda dina ägodelar.

Förrådsuthyrning ger dig flexibilitet när det gäller hur länge du behöver förvara dina ägodelar. Du kan hyra en förrådscontainer under korta perioder eller långvarigt, beroende på dina behov. En annan fördel är om du behöver organisera dina saker eller göra plats för renoveringar eller omflyttningar kan en förrådscontainer vara till stor hjälp. Du kan hålla dina ägodelar ordnade och skyddade tills du behöver dem igen.

Om du har föremål som är för en viss sorts säsong som juldekorationer eller sommarutrustning, kan du använda en förrådscontainer för att hålla dem ur vägen när de inte används.

Företag kan använda förrådscontainrar för att lagra inventarier, arkiv eller utrustning som inte används dagligen. Detta kan hjälpa till att frigöra utrymme i företagets lokaler.

Så att hyra container det är något som är smart, oavsett om du är en privatperson eller om du äger ett företag.

Vad kostar det att hyra förrådscontainer?

Hyra förrådscontainer pris kanske är något du funderar på. Det bästa är att du tar kontakt med oss, eftersom det kan bero på var och hur länge du vill hyra den. Du kan nå oss via telefon, 010-709 42 00 eller på e-post info@boxitsweden.se. Du har också ett kontaktformulär nedan som du kan fylla i, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad