UTSTÄLLNINGSCONTAINER

UPPSEENDEVÄCKANDE UTSTÄLLNINGSCONTAINER

I samarbete med VELUX Gruppen har vi skapat denna skräddarsydda utställningscontainer. Containern är en vanlig 20 fots-container som har byggts om och dekorerats enligt kundens önskemål.

CONTAINER SOM SHOWROOM

Kundens behov av ett mobil showroom löstes med en specialbyggd svart BOXIT-container. VELUX Gruppen använder t.ex. den till mässor och andra evenemang – inomhus som utomhus.

EN ENHETLIG POPUP-LÖSNING

På grund av de många olika utställningsplatserna under året är det nödvändig att containern enkelt kan flyttas från en plats till en annan. Samtidigt är det perfekt med bara en enda utställningsenhet som bara kräver ett arbetsmoment när den flyttas.

UTSTÄLLNING PÅ TAKET

Toppen av containern har byggts om för syftet att kunna visa produkten. Direkt på taket har takfönster monterats, vilket gör att potentiella kunder kan se dem när de besöker det mobila showroomet. Under soliga dagar ger fönstren ett fantastiskt ljus inne i containern, när regndroppar faller skapas en mysig känsla.

SOM ATT VARA I SKOGEN

Den spektakulära utställningscontainern är dekorerad med konstgräs och tryck med skogsmotiv. Det skapar en mycket stark känsla av att kliva in i skogen när man besöker VELUX på mässan. Och tack vare takfönstren inne i containern får man en mycket verklig känsla av hur vädret påverkar det naturliga ljuset.

ISOLERING GÖR DET MÖJLIGT

Vanligtvis är det inte lätt att dekorera en containers insida, och inte dess utsida för den delen. Därför föll i detta fall valet på en isolerad container, isolationen gör väggarna helt släta – och därmed blir det möjligt att montera trycket direkt på väggen. En vidare fördel med isolering av container är att den behåller värme och blir ljuddämpad.

NATURLIG IGENKÄNNLIGHET

Den mobila containerns utsida är också den dekorerad med tryckta motiv som är helt i linje med den atmosfär som kännetecknar containerns insida. Naturmotiven tryckta på utsidan fångar blicken och lockar besökarna att vilja se mer.

SNABB UPP- OCH NERPACKNING

När mässan, eventet, popup-butiken är över eller behöver stängas är det enkelt att fylla containern med den utrustning som följer med utställningen. Därefter är det bara att stänga containerdörrarna och ring en transportfirma för upphämtning. När containern anländer till den nya mässan är det lätt att göra klart för nya besökare.

KONTAKTA OSS

Vi vill gärna höra från dig om du behöver något liknande eller en annan speciallösning som är anpassad efter dina specifika behov – ring 010-709 42 00.

Jag är intresserad av en specialcontainer!