PANORAMACONTAINER

PANORAMACONTAINER PÅ JYLLANDSAKVARIET

På staden Thyborøns bästa läge finns en specialdesignad containerlösning. Containern används för förvaring av Jyllandsakvariets friluftsutrustning. En våningen har byggts på containern, från den finns det utsikt över havet, fjärden och småbåtshamnen.

FÖRVARING OCH UTSIKT I EN ELEGANT KOMBINATION

Som besökare på Jyllandsakvariet kan du delta i olika vatten-relaterade aktiviteter. För detta ändamål måste flytvästar, våtdräkter etc. finns till handa, och det är lättast om dessa saker förvaras nära den platsen man seglar ut. Därför har man gjort en speciallösning inom nära räckhåll – och till och med mobil.

SPECIELLCONTAINER MED ENKEL ÅTKOMST

40 fots-containern är utrustad med dörrar och fönster anpassade efter kundens önskemål. En dubbeldörr har skurits ut och monterats på långsidan, på gaveln finns ytterligare en dörr. Fönster på ena långsidan säkerställer naturligt ljus inuti containern. Sidan som vetter mot havet har inte förändrats.

CONTAINERN TÄCKER KUNDENS LAGRINGSBEHOV

Invärtes är containern isolerad och målad, och ljus och el har installerats. Kunden har därefter själv monterat skenor och krokar som används för att hänga utrustningen. Förvaringscontainern är uppdelad i två rum, ett stort för utrustning och ett mindre rum som tjänar till kontor och lager.

CONTAINER MED UTSIKT

Idén med den här speciella containern är att den kan användas av kunden själv, men också av stadens invånare, den är för Jyllandsakvariets gäster som väntar på safari, turister och förbipasserande som bara vill njuta av utsikten. Därför har en våningen byggts på, från vilken det finns en fantastisk utsikt.

ENKEL ÅTKOMST TILL ÖVERVÅNINGEN

Efter leverans har det installerats en extern trappa som säkerställer enkel åtkomst upp till den stora terrassen. Trappan är robust, halkfri och utrustad med räcken. Uppe på terrassen finns bord och bänkar, så det går att sättas sig ner och bara njuta av luften, ljudet och synen.

TREVLIGT OCH HELT NATURLIGT

Utsiktsvåningen, som är byggd ovanpå den stora 40 fots-containern, består också av en 40 fots-container, som helt enkelt skurits ner till en lämplig höjd för att väggarna ska fungera som räcke. På långsidorna och i ändarna har man gjort hål som är hälften så höga som räcket, så att man kan njuta av utsikten även när man sitter ner på toppen.

CONTAINER MED GOTT OM PLATS FÖR UTOMHUSUTRUSTNING

Den stora containern är rymlig och det finns gott om plats för förvaring, vilket är containerns primära syfte. Samtidigt är en övervåning där gäster och andra kan njuta av utsikten under eventuell väntetid en ideal lösning för kunden. Som grädde på moset är containern perfekt placerad i närheten av hamnen varifrån safaribåtarna seglar ut, men lämpar sig också perfekt för att kunna följa aktiviteterna på vattnet från övervåningen.

KONTAKTA OSS

Om du behöver rådgivning i samband med ett liknande projekt eller en annan speciallösning med containrar ser vi fram emot att höra av dig – ring 010-709 42 00 eller fyll i och skicka formuläret nedan.

Jag är intresserad av en specialcontainer!