SPECIELL CONTAINERKONSTRUKTION

SPECIELL CONTAINERKONSTRUKTION FÖR FÖRVARING

För en av våra kunder har vi byggt en särskild konstruktion bestående av 11 stycken 40 fots-containrar, som är specialdesignade efter kundens önskemål och behov.

CONTAINER TILL EXTRA LAGRINGSUTRYMME

Kundens behov av extra förvaringsutrymme löses med containrar som monteras direkt på kundens lager. För att det ska vara enkelt att komma åt containrarna är de monterade på redan befintliga ramper i lagret. De 11 containrarna används som förvaringslösning av de varor som är klara för leverans.

UPPSTÄLLNINGSPLATS OCH FÖRVARING

6 av 11 containrar används som uppställningsplats och lagring av leveransfärdiga varor, de återstående 5 behållarna för lagring av förpackningar. Detta ökar lagringskapaciteten i kundens lager, och de slipper dessutom att leveransfärdiga varorna och förpackningarna tar upp utrymmet där de arbetar.

BRA ARBETSFÖRHÅLLANDEN

Eftersom packning och avläsning av varor sker flera gånger om dagen monteras lampor i containrarna. Detta ger optimala arbetsförhållanden när godset ska köras fram och tillbaka mellan lagret och containrarna.

FLEXIBILITET MED RAMPER

Container förses med en lång tvärgående ramp med enstaka mindre ramper som transportörerna kan använda när varor ska lastas i bilarna. Konstruktionen monteras på BOXIT:s ben och är därmed upphöjda, transportörerna kan därför lätt använda ramperna.

CONTAINERLÖSNINGEN INNEHÅLLER

  • 11 st. 40-fots containrar
  • 22 par BOXIT-ben
  • 30 meter ramper
  • 30 st. lampor
  • Det ger 281,6 m2 i extra lagerplats

Dessutom har vi satt upp 7 stycken 20-fots frysbehållare, som används för att frysa ispåsar.

STABIL SPECIALLÖSNING

En skräddarsydd containerlösning för att komma tillrätta med utmaningen att optimera flödet med en för liten lagringskapacitet. Det är i grunden en mellanstation för lagring av varor, som står redo för leverans. Med denna lösning har kunden tredubblat sin lastkapacitet och gått från 18 till 54 bilar per timme.

MONTERAD OCH KLAR

Denna speciallösning tillhandahålls och monteras av BOXIT. Installation har utförts i nära samarbete med kunden, med hänsyn till den dagliga verksamheten som så långt som möjligt kunde hållas igång under processen.

KONTAKTA OSS

Om du behöver en speciell containerlösning eller behöver rådgivning, ta äntligen kontakt med vår affärsavdelning på 010-709 42 00.

Jag är intresserad av en specialcontainer!