KYL-/FRYSCONTAINER

Hyr en kylcontainer/fryscontainer

En kylcontainer eller fryscontainer passar bra för dig som behöver kunna kyla eller frysa något, eller förvara det mycket kallt, det under längre eller kortare tidsperioder. Är det så att du har behov av utrymmen som alltid är kalla, så är det inte fel att hyra en kylcontainer eller hyra en fryscontainer.

Du kan hyra kylcontainer eller hyra fryscontainer på grund av saker som:

  • Evenemang eller festivaler
  • Perioder med hög efterfrågan
  • Behov av extra mycket kylförvaring
  • Renoveringar

Genom att använda dig av våra containers här på BOXIT så kan du få den typ av förvaring du behöver ha. Det går att anpassa storlek och kapacitet efter dina specifika krav samt att du har även olika storlekar på kyl- och fryscontainrar att välja mellan, beroende på mängden varor du behöver kyla eller frysa. En populär modell är dock vår 20 fots container.

Fördelar med att hyra en kylcontainer/fryscontainer

Det finns många fördelar med att hyra en kyl- eller fryscontainer. Att investera i en sådan container kan vara kostsamt, men att hyra en temporär lösning är betydligt mer kostnadseffektivt. Oavsett om ditt behov är tillfälligt eller inte, är det fördelaktigt att överväga hyralternativet istället för att köpa en då det kan vara en dyr permanent lösning.

Genom att välja att hyra en kyl- eller fryscontainer får du tillgång till extra lagringsutrymme när du behöver det som mest, utan att behöva oroa dig för den initiala investeringskostnaden. Dessutom ger hyresalternativet dig flexibilitet att anpassa din lösning efter dina specifika behov. Om dina krav ändras med tiden kan du enkelt byta ut din container till en annan för att möta de nya förutsättningarna.

Kylcontainrar och fryscontainrar finns i olika varianter med olika funktioner och temperaturintervall. Detta gör det möjligt att säkerställa korrekt förvaring för olika typer av varor. Oavsett om du behöver lagra känsliga mediciner, färsk mat, eller något annat, finns det en passande lösning att hyra som kan hålla rätt temperatur och säkerställa att dina varor förblir i optimalt skick.

Effektiv, säker kylning med låg energiförbrukning

Alla våra kyl- och fryscontainrar kommer med en kylmaskin som är både effektiv och extremt tyst. Dessutom kräver den endast 380V/32Amp. Det ger då en mycket låg elförbrukning, vilket även ger låga kostnader.

Alla våra kyl-/fryscontainrar kommer dessutom med kylrumslameller. Det gör att kylan stannar kvar, även då du öppnar dörren. De isar inte heller igen, tack vare dessa lameller.

I våra kyl-/fryscontainer är det ett brett temperaturområde. Det innebär att du kan förvara mat eller annat som kräver allt från -30 till 25 grader i våra containrar.

Säkerheten i dessa containrar är även det av allra högsta klass. De har en inre säkerhetsöppning och ett komplett larmsystem så du kan vara säker även då du befinner dig inne i själva containern. Handtaget finns på utsidan och det göra att du slipper böja dig ner när du går in och ut ur kyl-/fryscontainern.

 

PLAN OCH JÄMN GOLVYTA

På BOXIT vet vi att matförvaring kräver en kylcontainer som är lätt att rengöra så att hygienen uppfyller kraven. Med ett plant och jämnt golv och väggar uppfyller våra helt nya kyl/fryscontainrar dessa krav. De plana golven är dessutom lämpliga för till exempel hyllor och rullbord.

Vi på BOXIT sköter allt

Fördelarna med att hyra container via oss på BOXIT är många. Det går att få en flexibel placering av din container samt att du kan välja platsen dit du vill få den levererad. Alla våra containrar är konstruerade för att erbjuda optimal kylning och frysning. Dessutom så är de isolerade och utrustade med effektiva kylsystem för att bibehålla en stabil och önskad temperatur.

Vill du veta mer om dessa containrar, eller mer om våra andra containrar, så kan du kontakta oss. Du når oss via telefonnummer 010-709 42 00 eller på e-post info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i kontaktformuläret du hittar här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad