KYL-/FRYSCONTAINER

Hyr en 20-fots kyl-/fryscontainer från BOXIT

Perfekt för temperaturkänsliga drycker och mat eller kylförvaring för växter.

En kylcontainer/fryscontainer är idealisk för större evenemang, såsom festivaler och konserter. Det kan utgöra det extra lagringsutrymme du behöver när du inte kan utöka din restaurang, butik eller plantskola.

BOXIT kyl-/fryscontainer är nya och toppmoderna. Containrarna uppfyller de senaste isoleringsstandarderna, är helt täta och presentabla.


LÅG ENERGIFÖRBRUKNING

En kyl-/fryscontainer från BOXIT har en effektiv och extremt tyst kylmaskin som endast kräver 380V/32Amp. Det innebär därför låg elförbrukning – vilket vi tror också spelar roll för ditt val.

Alla våra kyl-/fryscontainrar har kylrumslameller. Detta förhindrar att kylan rusar ut när du öppnar dörren, vilket skulle kräva extra energi för kylning. Samtidigt hjälper kylrumsgallerierna till att förhindra att våra kylcontainrar isar igen på grund av kondens.

EFFEKTIV OCH SÄKER KYLNING

Med ett brett temperaturområde kan du förvara mat som kräver allt från -30 till 25 grader celsius i en BOXIT kyl-/fryscontainer.

Utrustad med en inre säkerhetsöppning och ett komplett larmsystem är säkerheten av högsta klass – även för dig när du befinner dig i containern. Det finns bara ett handtag på utsidan, så du behöver inte böja dig ner när du går in och ut ur kyl-/fryscontainern.

PLAN OCH JÄMN GOLVYTA

På BOXIT vet vi att matförvaring kräver en kylcontainer som är lätt att rengöra så att hygienen uppfyller kraven.

Med ett plant och jämnt golv och väggar uppfyller våra helt nya kyl/fryscontainrar dessa krav. De plana golven är dessutom lämpliga för till exempel hyllor och rullbord.

 

LÅT OSS KONTAKTA DIG

Vill du veta mer om våra kyl/fryscontainrar?
Ring 010-709 42 00 eller skicka ett e-postmeddelande till info@boxitsweden.se

Ja tack. Jag vill bli kontaktad