CONTAINER FÖR DIG - PRIVAT

Hyra container – privatperson

Är det så att du behöver en extra plats att förvara olika saker på? Det kan vara smart att kolla in en smart containeruthyrning för att kunna hyra en container eller fler. Här hos oss på BOXIT kan du hitta vad du behöver!

Att hyra en container som privatperson det pashsar bra vid tillfällen då det är ett måste med tillfällig förvaringslösning. Det kan vara att du ska bygga om eller renovera. Då är det smidigt att ha en container utanför med alla dina saker. Du slipper då magasinera dem eller ha dem på annan plats.

Hyra container

PRISER FRÅN 6.997 KR.

Du kan hyra en container från 6.997 kr. inklusive moms, leverans och hämtning av containern – då ingår även hyra för första månaden. Vill du hyra längre än så är priset 968,75 kr. per månad.

 

Bra förvaringslösning

Att hyra en eller flera containers är smart om du behöver extra förvaringslösningar för kortare eller längre tid. Sedan har du även olika modeller och storlekar att välja mellan. Det finns även möjligheten att hyra isolerade containers. Dessa är extra bra för att förvara material eller saker som inte klarar av fukt eller som är känsliga för att det växlar i temperatur.

Hyr rätt storlek på container

Här hos oss på BOXIT kan du hyra container privatperson i lite olika storlekar. Den vanligaste modellen är vår BOXIT container på 20 fot. Utvändigt har den måtten 606 cm x 244 cm x 259 cm (LxBxH). Den invändiga storleken på denna container är 587 cm X 235 cm X 237 cm och har en volym på 32,7 m3 med en golvyta på 13,8 m2.

 

Hyr en isolerad container

Behöver du tillfällig förvaring av fukt- och temperaturkänsliga föremål kan du med fördel hyra en isolerad container. En isolerad container minimerar kondensering och är därför en säkrare lösning, särskilt under vintermånaderna när temperaturväxlingarna är stora.

 

En isolerad 20-fots container rymmer 29 m3. Självklart kan vi leverera även isolerade containrar till din dörr.

 

Inga dolda avgifter

På BOXIT har vi billiga priser som dessutom är transparenta. Beställer du en container från BOXIT ingår både lossning och lastning i priset. Du betalar för hyra och transport och får därför inga oväntade tillägg eller obehagliga överraskningar. Egentligen vill vi bara att det ska vara enkelt och smidigt – därför har vi också en väldigt kort och flexibel uppsägningstid.

Leverans direkt till din dörr

När du väljer att hyra container för privatperson av oss på BOXIT, så levererar vi den till din dörr, eller dit du vill ha den. Ska du bygga om eller renovera är det inte fel att ha den nära, så att du alltid har tillgång till alla dina saker om du behöver dem, samtidigt som de är skyddade mot smuts, damm och väta.

När det gäller kostnader, så är det bäst att ta kontakt med oss för att få specifika priser. Leveransen sedan är snabb och det tar bara 2-6 arbetsdagar från att du bokar in att hyra en container tills att den står på plats. Vi levererar över hela Sverige. Lastning och lossning ingår i priset och du betalar för hyra och transport. Inga oväntade kostnader kommer att tillkomma.

BOXIT levererar i hela Sverige. Kontakta BOXIT för mer information om fraktpriser, leveranstider med mera. Priserna är i SEK och inkl. moms.

Ta gärna kontakt med oss, via 010-709 42 00 eller på e-post info@boxitsweden.se. Du kan även använda kontaktformuläret nedan. Då kommer vi att ta kontakt med dig, så snart vi kan!

 

Vilka storlekar på containrar kan man hyra?

Hos BOXIT kan du hyra containrar i flera olika storlekar. En normal standardcontainer är en 20-fots container som utvändigt mäter 606 cm x 244 cm x 259 cm (LxBxH). Den invändiga storleken på denna container är 587 cm X 235 cm X 237 cm och har en volym på 32,7 m3 med en golvyta på 13,8 m2.

Med samma yttermått kan du även hyra en isolerad 20-fots container. Isoleringen tar upp lite extra utrymme inuti och därför är de isolerade containrarna lite mindre invändigt. I gengäld kan du minska risken för kondens i containern. Innermåtten på den isolerade containern är 572 cm x 220 cm x 226 (LxBxH) och volymen är 29 m3 med en golvyta på 12,8 m2.

Kontakta BOXIT så hjälper vi dig att hitta rätt storlek på containern.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad