CONTAINER FÖR DIG - PRIVAT

HYR EN CONTAINER OCH FÅ DEN LEVERERAD TILL DIN DÖRR

Använd en BOXIT-container för att förvara dina tillhörigheter när du renoverar eller bygger om. Det är ett enkelt sätt att skydda dina tillhörigheter från byggdamm och stöld. Containern kan placeras direkt vid din dörr eller uteplats så att du snabbt kan få tag i dina saker.

PRISER FRÅN 7.707 KR.

Du kan hyra en container från 7.707 kr. inklusive moms, leverans och hämtning av containern – då ingår även hyra för första månaden. Vill du hyra längre än så är priset 968,75 kr. per månad. Vid minimum 3 månader kostar en av månaderna endast 1 kr.

SNABB LEVERANS

Det tar vanligtvis bara 1-6 arbetsdagar från det att du bokar hyra av container till levererans. Med egen lastbil, ett rikstäckande samarbete med lokala åkerier och depåer över hela landet är vi aldrig långt borta. I kombination med vårt skräddarsydda förvaltnings- och logistiksystem gör detta oss både snabba och otroligt flexibla*.

*BOXIT levererar i hela Sverige. Kontakta BOXIT för mer information om fraktpriser, leveranstider med mera. Priserna är i SEK och inkl. moms.

 

HYR EN ISOLERAD CONTAINER

Behöver du tillfällig förvaring av fukt- och temperaturkänsliga föremål kan du med fördel hyra en isolerad container. En isolerad container minimerar kondensering och är därför en säkrare lösning, särskilt under vintermånaderna när temperaturväxlingarna är stora.

En isolerad 20-fots container rymmer 29 m3. Självklart kan vi leverera även isolerade containrar till din dörr.

 

INGA DOLDA AVGIFTER

På BOXIT har vi billiga priser som dessutom är transparenta. Beställer du en container från BOXIT ingår både lossning och lastning i priset. Du betalar för hyra och transport och får därför inga oväntade tillägg eller obehagliga överraskningar. Egentligen vill vi bara att det ska vara enkelt och smidigt – därför har vi också en väldigt kort och flexibel uppsägningstid.

LÅT OSS KONTAKTA DIG

Vi har gjort det enkelt för dig att hyra en container för förvaring.
Ring 010-709 42 00 eller skicka ett e-postmeddelande till info@boxitsweden.se

 

VILKA STORLEKAR PÅ CONTAINRAR KAN MAN HYRA?

Hos BOXIT kan du hyra containrar i flera olika storlekar. En normal standardcontainer är en 20-fots container som utvändigt mäter 606 cm x 244 cm x 259 cm (LxBxH). Den invändiga storleken på denna container är 587 cm X 235 cm X 237 cm och har en volym på 32,7 m3 med en golvyta på 13,8 m2.

Med samma yttermått kan du även hyra en isolerad 20-fots container. Isoleringen tar upp lite extra utrymme inuti och därför är de isolerade containrarna lite mindre invändigt. I gengäld kan du minska risken för kondens i containern. Innermåtten på den isolerade containern är 572 cm x 220 cm x 226 (LxBxH) och volymen är 29 m3 med en golvyta på 12,8 m2.

Kontakta BOXIT så hjälper vi dig att hitta rätt storlek på containern.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad