OM BOXIT

BOXIT är ett dansk- och familjeägt företag med rötter i norra Danmark. Företaget har hyrt ut lagringsutrymmen sedan 2003 och cirka 50.000 containrar sedan 2009.

Vårt koncept hos BOXIT uppstod genom inspiration från USA och deras principer för självförvaring. Det har visat sig vara en bra utgångspunkt, då vi ända sedan BOXIT grundades har noterat ett växande intresse för och efterfrågan på förvaringslösningar. Vi är nu stolta över att vara marknadsledande i Danmark inom uthyrning av förvaringslösningar för privatpersoner och företagskunder.

Genom lanseringen av BOXIT-containern 2009 utökades vårt produktsortiment till att även omfatta uthyrning av containrar för privatpersoner och företagskunder. Vi har nu över 7.000 containrar i vår flotta och 42 olika varianter. Här ingår standardcontainrar, isolerade containrar, kyl-/fryscontainrar, containrar med sidodörrar och många fler. Containerflottan består av förhållandevis nya containrar som byts ut regelbundet. På så sätt framstår de alltid som rena och snygga för våra kunder.

I vårt produktsortiment ingår även vår populära Flyttbox som verkligen har blivit en stor favorit hos danskarna. Flyttbox är en flyttcontainer som gör det enkelt och flexibelt att flytta, eftersom den kan anpassas efter kundernas eget tempo och schema.

Vid sidan om standardcontainrar tillverkar vi också skräddarsydda containerlösningar i nära samarbete med våra kunder, ända från idéfasen och tills den färdiga lösningen står redo att användas.

För att möta efterfrågan i Danmark och Sverige har vi 7 BOXIT-lastbilar som i största möjliga utsträckning levererar och hämtar containrar från våra kunder. Därigenom kan vi planera logistiken för våra egna körningar och vara flexibla i förhållande till kundernas behov.

Vi brinner för att ge våra kunder en bra, snabb och flexibel service – och satsar varje dag på att göra den lite bättre än dagen innan. Läs gärna om vad våra danska kunder säger om oss här Trustpilot.