CONTAINER FÖR ER - FÖRETAG

Container för företag

Har du och ditt företag behov av extra utrymme under en kortare eller längre tid? Då kan det vara lämpligt att hyra en container. En container för företag kan användas till en mängd olika saker. Du kan i denna förvara större partier av varor du köper in, till exempelvis säsongsartiklar. Det kan även vara smidigt att hyra en container om du har behov av extra lagring, eller behöver en plats att förvara möbler eller annat under tiden det byggs om eller renoveras.

En container från BOXIT är säker

Hyr en container för företaget och du får en riktigt säker förvaringslösning. I denna container står det dig fritt att förvara varor, gods, maskiner, inventarier, verktyg och så vidare. I en container kommer de att vara skyddade mot väder och vind så väl som att de även är skyddade mot stöld. Välj själv om du vill använda eget lås, eller hyra till ett av oss.

Isolerad container för företag

Om det är så att du har material eller varor som är extra känsliga för fukt eller för temperaturväxlingar, då ska du välja att hyra en isolerad container. Den är då en bra tillfällig förvaringslösning som står emot kondens och fukt. Du kan då garanteras om att det du förvarar in denna container kommer att hållas torrt och säkert.

Bland vanliga användningsområden för våra isolerade containrar finns att förvara byggmaterial och maskiner så väl som att förvara annan känslig utrustning som inte tål fukt. En isolerad container är särskilt bra under vintern.

Smidigare att hyra än att köpa

Det företag kan ställas inför, det är att välja mellan att köpa och hyra, inte bara containers, utan även annat. Allt som oftast är det mer kostnadseffektivt att hyra före att köpa, det oavsett om det är en container, en maskin eller byggställning. Sedan kan det även vara ett bra alternativ till att bygga ut. Att bygga ut, bygga till eller bygga nytt, det kommer alltid med olika krav och tillstånd. Det gör det inte om du väljer att placera ut en eller flera containrar istället.

De vanligaste containrarna vi på BOXIT brukar leverera är 20 fots containrar. Sedan kan du även hitta andra storlekar.

 

Snabb och enkel leverans

Om du vill hyra en container för ditt företag, så gör det via oss på BOXIT. Vi kan leverera över hela Sverige, inom 2-6 arbetsdagar. Det från att du bokar den till att den står på den plats du vill ha den. Vi har egna lastbilar, ett rikstäckande samarbete med lokala åkerier och depåer över hela landet. Det gör att vi alltid är nära.

Kontakta oss gärna för att få reda på vad det kostar att hyra container för företag. Du når oss på 010-709 42 00 eller på e-post info@boxitsweden.se.

 

Inga dolda avgifter

På BOXIT har vi billiga priser som dessutom är transparenta. Till exempel ingår lossning och lastning i priset. Du betalar för hyra och transport och får därför inga oväntade tillägg eller obehagliga överraskningar. Egentligen vill vi bara att det ska vara enkelt och smidigt – därför har vi också en väldigt kort och flexibel uppsägningstid.

 

LÅT OSS KONTAKTA DIG

Vi har gjort det enkelt för dig att hyra en materialcontainer för lagring.
Ring 010-7094200 eller skicka ett e-postmeddelande till info@boxitsweden.se

Ja tack. Jag vill bli kontaktad