CONTAINERHUS

ÖVERNATTNING I ETT MYSIGT CONTAINERHUS

På västra Jylland i Danmark ligger 18b. 18b är ett kreativt kulturcentrum som anordnar konserter, kreativa workshops, konferenser och mycket mer. Dessutom erbjuder 18b övernattning på ett containerhotell som består av fristående containerhus.

CONTAINERHUS MED HISSNANDE UTSIKT

På den kreativa pärlan 18b kan du boka övernattning i ett unikt containerhus. Där vaknar du upp med utsikt över det fantastiska västjylländska landskapet. Containrarna är placerade mitt i naturen, mellan träd och vild buskvegetation, vilket kontrasteras vackert mot containerns råa material.

SPECIALDESIGNAD CONTAINERLÖSNING

Containerhusen tillverkas med ett stort fönster i ena gaveln och ett fönster och en glasdörr på långsidan. De stora fönstren skapar ett naturligt ljusinsläpp. Varje container är isolerad och sedan försedd med ljus träbeklädnad. Dessutom är de små husen förberedda för installation av el och värme, vilket gör det möjligt att använda dem året runt.

HEMTREVLIG OCH KREATIV INREDNING

Invändigt är containrarna inredda i en stil som passar kulturcentret. De råa containrarna osar av kreativitet och hemtrevlighet, men också enkelhet. Containerhusen är möblerade med en dubbelsäng, bord, bänk och stolar samt en rad småsaker som skapar den rätta atmosfären.

40 FT. TREDELAD CONTAINER FÖR KÖK OCH TOALETTER

En större 40-fotscontainer är avdelad i tre sektioner, så att det finns två mindre rum och ett större. De stora containrarna, liksom de mindre, är isolerade och förberedda för installation av el och värme, så att de kan användas året runt. Denna container är också förberedd för vatteninstallation för användning i kök, dusch och toalett.

CONTAINERKÖK MED EN FÄRGKLICK

Efter leveransen utrustades den stora containern med toalett och dusch i vart och ett av de mindre rummen och ett kök i det stora rummet. Containergästerna har därmed allt de behöver inom bekvämt räckhåll. Inredningen är färgglad och lämnar ingen tvekan om att du besöker en plats för kreativitet och upplevelse.

MÖJLIGHET ATT LAGA MAT

Containerköket erbjuder möjlighet att laga egen frukost när man bokar en övernattning i ett av containerhusen. Samtidigt ger det rymliga köket också möjlighet att förbereda en utsökt måltid, som kan avnjutas i containerhuset eller utomhus, om vädret tillåter, där det finns bord och bänkar.

HEMTREVLIGT BÅDE DAG OCH KVÄLL

De fyra nya containrarna vid 18b är placerade på ett behagligt avstånd från varandra. Mellan containrarna har det skapats ett stigsystem som förbinder dem, det gör det lätt att gå mellan till exempel containerhuset och containerbadet. Som pricken över i:et har ljusslingor installerats i träden ovanför stigar och containrar, efter mörkrets inbrott skapas en underbart mysig atmosfär.

KONTAKTA OSS

Om du behöver rådgivning i samband med ett liknande projekt eller en annan speciallösning med containrar ser vi fram emot att höra av dig – ring 010-709 42 00 eller fyll i och skicka formuläret nedan.

Jag är intresserad av en specialcontainer!