HYRA CONTAINER I VÄXJÖ

Letar du efter en pålitlig lösning för att hyra en container i Växjötrakten eller södra Småland? BOXIT erbjuder flexibla och prisvärda containerlösningar anpassade för dina behov. Oavsett om du behöver en container för byggprojekt, renovering eller flytt, har vi en lösning för dig. Vi kan leverera en container i precis den storlek du behöver till dig i hela Växjö, från Teleborg till Hovshaga och från Sandsbro till Araby – och till alla andra delar av Växjö med omnejd.

Vad kostar det att hyra container i Växjö?

När du hyr en container i är det som att få en extra källare eller vindsförråd. Extra kubikmeter där du kan förvara dina saker under både kortare och längre perioder. Oavsett om det handlar om verktyg, maskiner, möbler eller annat du behöver lagra.

Vi levererar containrar i hela Växjö. Till Öjaby och Väster, till Evedal och Sandsbro – ja till hela kommunen. Vad kostar det då? Ett ungefärligt pris är cirka 7 000:- för en månad, vilket inkluderar moms, uppställning, borttagning och frakt.

Smidig containerhyra och förvaring

Vår flexibla containeruthyrning erbjuder storlekar från 10 till 40 fot, inklusive specialcontainrar som kylcontainrar. Oavsett om du behöver en liten container för flytt eller en stor för omfattande projekt har vi lösningen. Vi har även övervakade förrådscontainrar med lås och mobila pop-up-butiker. Perfekt för allt från matfestivaler till större evenemang eller events.

Snabb leverans till hela södra Småland

Vi har containerlager både i Sverige och på Själland i Danmark. När vi ska leverera till södra Småland eller Blekinge är det oftast enklast för oss att ta containern från Själland. Från Köpenhamn till Växjö är det trots allt bara tre timmars transporttid med lastbil. Så om du beställer om onsdagen, kan vi (om vi har storleken på lager, och det har vi nästan allatid) leverera din container om torsdagen. Det kan inte gå mycket snabbare. Vi optimerar våra leveransrutter, så att du kan räkna med att vi kommer som avtalat.

Var får man placera sin container i Växjö kommun?

Om containern skall ställas på din egen tomt behöver du inte fråga om lov – om uppställningen är tillfällig. Men generellt får du inte placera den nära grannens staket eller häck (tumregeln säger minst 4,5 meter från tomtgränsen) så prata med grannen först under alla omständigheter. Om din container måste stå på allmän mark finns det regler. Växjö kommun skriver följande: ” Det kan handla om en byggavstängning då marken behöver användas för byggnadsställningar, containrar eller upplag. Om du vill använda kommunens mark finns det riktlinjer för hur den får användas. Du betalar en hyra till kommunen för den mark som du ska använda. Du behöver även ett polistillstånd”.
Läs mer och få hjälp med din ansökning på vaxjo.se.

Du ska flytta till eller från Växjö? Eller inom staden?

Växjö centrum och många andra delar av Växjö kan ha ont om parkeringsplatser. Hur ska man då hitta plats för en hel container? Oftast kan du ansöka om ett tidsbegränsat tillstånd från kommunen. Det smarta med en flyttcontainer är att du kan fylla den, låta oss flytta den till din nya adress, och så är flytten nästan klar. Du tömmer containern, meddelar oss när du är färdig, och så hämtar vi den.

Renoveringscontainer

Att hyra en container under en renovering har många fördelar. Det sparar både tid och arbete. Istället för att behöva åka till ett externt förråd kan du enkelt förvara allt på plats. Detta är särskilt praktiskt vid större projekt där många föremål måste flyttas samtidigt. Dessutom har du snabb tillgång till dina saker om du behöver något under renoveringen.

Var kan du få en container levererad i Växjö?

Växjö och dess närhet erbjuder vi pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress, exempelvis i Öjaby, Hov, Väster, Sandsbro och Araby.

Hyra container billigt och bra i centrala Växjö

Självklart kan vi leverera containrar också till centrala Växjö. Det gäller områden som Teleborg, Högstorp, Söder, Öster och Välle Broar.

Containerhyra söder om Växjö centrum

Våra containrar kan placeras i exempelvis Räppe, Lugnadal, Ingelstad, Gemla och Vederslöv.

Containerleasing runt Växjö

Vi kan fixa containrar från Bergsnäs till Evedal, och från Lammhult till Uråsa. Vi levererar även till orter som Rottne, Moheda, Alvesta och Furuby.
Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container

Vårt mål är att göra containerhyra enkel och prisvärd. Med vår offert får du full kostnadsöversikt direkt, vilket ger sinnesfrid och underlättar din budgetplanering. Skicka en förfrågan via formuläret så får du ett snabbt prisförslag!

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder tycker vi är bra. På Trustpilot har vi 4,8 av 5 efter nästan 2000 recensioner. Det visar att vi är pålitliga och levererar hög kvalitet. Läs kundernas omdömen här. https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad