HYRA CONTAINER I VÄSTERÅS

Västerås placering mellan Stockholm, Uppsala och Örebro (och under 4 timmar från Göteborg) gör staden viktig för transporter och logistik i hela Mellansverige och Mälardalen. Det bor 106 000 människor i Västerås kommun, och i hela Västmanlands län ungefär 280 000. Behovet är stigande för flexibel förvaring och smarta flyttlösningar i Västerås och i resten av Västmanland. Vi kan snabbt och enkelt placera en container (eller flera!) där du behöver den i Västerås med omnejd – från Hammarby och Öster Mälarstrand till Bäckby och Haga – och till Skultuna i norr. Oavsett var du befinner dig i Västeråstrakten kan vi leverera snabbt och smidigt – och i resten av Västmanlands län. Ring eller skriv så kommer vi med den perfekta containerlösningen till dig – vare sig det handlar om förvaring, flyttning eller en specialcontainer till festival eller event.

Hyra container i Västerås – vad kostar det?

En uppskattning för en månads hyra av en container i Västeråsområdet, inklusive leverans och upphämtning  – och med momsen inkluderad, för en mellanstor 20-fots container (priser i maj 2024) ligger på ungefär 7 000 kronor. Kontakta oss för ett exakt prisförslag! Du kan se alla aktuella containermått här.

Hyr din containern här till ditt jobb i Västerås och i resten av Västmanland

Behovet är stigande för flexibel förvaring och smarta flyttlösningar i Västerås och i resten av Västmanland. Du kan hyra allt från kompakta 10-fotare till rymliga 40-fotare, oavsett om du befinner dig i Västerås, Köping, Sala, Arboga eller Fagersta. Vi kan anpassa våra leveranser efter dina specifika önskemål. Kanske renoverar du huset eller röjer en tomt och har en massa stubbar och trädgårdsavfall som behöver flyttas i större volymer? Våra containrar gör att du slipper fylla din släpvagn tio gånger och åka till återvinningen. Vi erbjuder självklart snabb leverans och upphämtning på den dag du önskar. Ring eller skriv så kommer vi med den perfekta containerlösningen till dig. Vi kan också leverera containrar med sidodörr.

Snabb containerleverans till Västerås

Det lager som ligger närmast Västerås ligger i Järna söder om Södertälje. Med lastbil tar det inte mer än en och en halv timme, så vi kan oftast lägga en container hos dig kanske redan samma dag eller nästa dag. Vi använder egenutvecklad teknik för att göra våra leveransrutter så effektiva som möjligt. Du ringer – vi levererar.

Vilka regler gäller för att placera en container i Västerås?

Om containern skall stå på din egen tomt under en kortare period behöver du inte bekymra dig om tillstånd. Men prata gärna med grannarna först och ställ din container så den inte stör. Om den måste stå på offentlig plats som ute på gatan måste du ha tillstånd från kommunen och i vissa fall Polisen. Du kan läsa mer här på vasteras.se.

Flyttcontainer Västerås

På många platser i Västerås är parkering svårt, och om du ska flytta från en lägenhet i centrala Västerås eller behöver köra många vändor från exempelvis Hammarby till Bäckby, kan det bli ett tidsödande projekt. Genom att hyra en container och ställa den utanför huset under en kortare period kan du fylla den på en dag. Vi transporterar sedan containern till ditt nya hem , där den kan stå i en dag eller två innan vi hämtar den igen. Detta sparar dig tid och besvär. En del av våra kunder kallar en flyttcontainer för en förrådscontainer.

Renoveringscontainer Västerås

När du renoverar huset, byter tak, fönster eller får ett nytt kök, kan det vara svårt att hitta plats för dina saker och möbler. Samma gäller vid målning inför en flytt eller försäljning.

Det är både praktiskt och tidsbesparande att hyra en container tillsammans med grannar. Istället för att frakta dina ägodelar till ett korttidsförråd, kan du förvara dem nära hemmet, vilket sparar tid och gör processen smidigare. Glöm inte att ansöka om tillstånd från polisen för att placera containern på gatan.

Beställa container checklista 1-5

  1. Utforska vårt sortiment och hitta den som bäst uppfyller dina behov. Här ser du alla mått och kubik
  2. Boka enkelt online: Använd vårt kontaktformulär för att få en prisuppgift. Det tar bara några minuter.
  3. Leverans till din dörr: Vi levererar containern till din angivna adress på en tid som passar dig.
  4. Använd containern: Behåll containern så länge du behöver den.
  5. Kontakta oss när du ät färdig.

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Västerås och i resten av Västmanland?

Här får du inga oväntade överraskningar eller konstiga avgifter. Mellan tummen och pekfingret kan du räkna med ett pris omkring 7 000,- för en månads hyra av en standard 20-fotscontainer inklusive moms – och inklusive frakt både till och från den adress du önskar.

Vart kan man få en container levererad till i Västeråsområdet?

 Containerleverans till de norra delarna av Västerås

I Västerås norra områden erbjuder vi pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Skultuna, Tillberga och Tortuna, och till Surahammar och Skultuna.

Hyra container i centrala Västerås

Vi kan ställa en container i hjärtat av Västerås, inklusive stadsdelarna Hammarby, Öster Mälarstrand, Viksäng och Centrum.

Hyra container söder om Västerås

Våra containrar når snabbt ut till områden som Bäckby, Råby, Välljärna och Dingtuna – eller till städer som Eskilstuna, Strängnäs och Enköping.

Containerleverans väster och öster om Västerås

Vi kan fixa just den container du behöver, från Barkarö till Irsta, och till Hallstahammar och Kolbäck.

Därför ska du välja BOXIT 

BOXIT har över 25 års erfarenhet på den danska marknaden. Vi har levererat tusentals containrar och andra logistiktjänster. Vi vet kort sagt vad vi håller på med.

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder ger oss bra betyg. På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad