HYRA CONTAINER I UPPSALA

Du behöver en container i Uppsala? Du skal flytta från Uppsala till Stockholm – eller från Stockholm till Uppsala? Du behöver en container till skräp eller till att magasinera saker i? Inga problem! Vi kan snabbt och effektivt placera en container (eller flera!) där du behöver den i Uppsalatrakten med omnejd – från Valsätra och Håga till Ekeby och Fyrishov – och förstås i Uppsala centrum. Oavsett om du befinner dig mitt i Uppsala eller någon annanstans i Uppland och Uppsala län, så kan vi på BOXIT leverera din container precis där du behöver den. Vår flexibilitet gör att vi kan anpassa leveransen efter dina önskemål och behov. Ring eller skriv till oss så ser vi till att den perfekta containerlösningen kommer till dig, oavsett om det är för förvaring, flyttning eller något annat ändamål. Vi finns här för att göra det enkelt för dig! Här kan du se alla mått på de containrar du kan hyra för längre eller kortare tid.

 

Hyra en container i Uppsala? Vad kostar det för en månad?

Ett ungefärligt pris för en månads hyra av container, och förstås inklusive leverans och upphämtning, och inklusive moms – 20 fots container (priser i maj 2024) är ungefär 8 000;- men priset kan ändras en smula efter säsong och efterfrågan. Ofta har vi bättre priser på grund av större efterfrågan och aktuella containerleveranser i ditt område. Fråga!

Hyr din container i Uppsalatrakten här

Vårt datorstyrda logistiksystem hittar rätt container till rätt pris till rätt plats. Du kan hyra mindre 10-fotare till stora 40-fotare. Lite info om storlekar: en 10-fots container har en yttre storlek på 299 cm x 244 cm x 259 cm (LxBxH) och en inre storlek på 283 cm x 235 cm x 237 cm. Volymen är 15,8 m3 och golvytan är 6,7 m2. Om det inte räcker behöver du en större container. Fråga oss, vi vet hur du får bäst möjliga lösning efter dina behov.

I Uppsala kan vi leverera containers till hela staden, från Kungsägnen, Haga, Kvarnbo, Årsta, Sala Backe, Fyrishov och Skäggesta – och till alla andra delar av Uppsala kommun och Uppsala län (eller Uppland som några säger).

Våra containrar är perfekta för alla typer av projekt, vare sig du renoverar ditt hus eller fixar en tomt. De ger dig den extra förvaringsplatsen du behöver och ett säkert ställe att förvara dina saker på under tiden. Med våra containrar kan du fokusera helt på ditt projekt utan att behöva oroa dig för förvaringsutrymmet. Vi levererar din container på den dag du har bestämt, så att du kan planera din tid utan bekymmer. Vi kan också fixa en mobil pop-up-butik-container.

Uppsala – hit kan vi leverera snabbt.

BOXITs närmaste lager till Uppsalaregionen finns i Järna, strax utanför Södertälje. Det betyder att från det ögonblick du kontaktar oss kan vi ha din container levererad på bara några timmar. Tack vare vårt effektiva logistiksystem kan vi placera en container hos dig smidigt och oftast redan samma dag eller nästa dag. Genom att utnyttja avancerad teknik optimerar vi våra leveransrutter för att vara så effektiva som möjligt, vilket gör att du kan lita på oss oavsett var du befinner dig i Uppsalatrakten. Dessutom, om vi ska skicka flera containrar åt samma håll norr om Stockholm i samma tidsperiod, kan vi positivt påverka din fraktkostnad.

Var får man placera sin container i Uppsala? Har Uppsala kommun speciella regler?

Om du planerar att placera containern på din egen tomt behöver du vanligtvis inte ansöka om tillstånd, såvida den inte kommer att stå där under en längre period och kan orsaka olägenheter för dina grannar. Enligt information från Uppsala Kommun kan det krävas tillstånd om du behöver ställa din container på allmän plats. Man skriver ”Om du som företagare eller privatperson tillfälligt vill använda kommunens mark (exempelvis gator, trottoarer, torg och parker) för ett ändamål som platsen inte är avsedd för, behöver du ha tillstånd från polisen”. Du kan läsa mer och ansöka här.

Flyttcontainer i Uppsala

I många delar av Uppsala  är det utmanande att hitta parkering, särskilt om du ska flytta från en lägenhet i centrala Uppsala eller behöver göra många resor mellan till exempel Eriksberg och Bergsbrunna. Det kan vara ett besvärligt projekt att navigera genom trånga gator och leta efter tillgängliga parkeringsplatser. Genom att hyra en container och placera den utanför ditt hus under en kortare tid kan du göra hela flytten betydligt enklare. På så sätt kan du enkelt fylla containern under en dag och sedan låta oss flytta den till din nya adress, där den kan stå i några timmar eller en dag innan vi kommer och tar bort den igen. Detta sparar dig både tid och besvär, samtidigt som det gör flytten smidigare och mer effektiv. Allt om flyttcontainrar hittar du här.

Renoveringscontainer Uppsala

När ditt hem behöver genomgå omfattande renoveringar, såsom stambyte eller fönsterbyte, kan det bli nödvändigt att temporärt flytta en stor del av dina ägodelar och möbler. Likaså, om du planerar att renovera köket eller måla om hela lägenheten inför en försäljning eller flytt, kan en liknande situation uppstå. I sådana fall kan det vara fördelaktigt att hyra en container tillsammans med dina grannar för att temporärt förvara dina tillhörigheter nära hemmet. På det sättet undviker du behovet av att transportera ägodelarna till en avlägsen korttidsförvaring, vilket sparar både tid och pengar.

Hur beställer man en container?

  1. Välj den container som passar dina behov bäst genom att titta igenom vårt utbud av containrar.
  2. Boka enkelt online genom att använda vårt kontaktformulär på hemsidan för att få ett prisförslag på din containerhyra. Det tar bara några minuter att fylla i och skicka iväg.
  3. Vi levererar containern till din adress i Uppsala på den dag och vid den tidpunkt som passar dig bäst.
  4. När du har containern kan du använda den så länge du behöver.
  5. När du är klar med containern, kontakta oss så hämtar vi den igen. Det är enkelt och smidigt att hantera!

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Uppsala eller resten av Uppsala län?

Vår prissättning är utformad för att du ska få ut mesta möjliga av din containerhyra, utan oväntade överraskningar eller dolda avgifter. Vi strävar efter att vara både prisvärda och transparenta, så att du alltid vet vad du betalar för. Generellt kan du förvänta dig en kostnad på cirka 8 000 kronor för en månads hyra av en standard 20-fotscontainer, inklusive moms och både leverans till och hämtning från den plats i Uppsalatrakten som du önskar. Vi får ibland frågor om containerhus. Låter det spännande? Läs mer här!

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container i Uppsala

BOXIT har existerat i Danmark i nära ett kvartssekel. Vi har hyrt ut otaliga containrar och har en djupgående förståelse för logistikens komplexitet och kundens upplevelse. Få andra företag besitter den omfattande kunskap om containrar, förvaring och flytt som vi gör! Detta innebär att från det ögonblick du erhåller en offert från oss, kommer du vara medveten om alla kostnader utan undantag, vilket ger dig sinnesro och en klar översikt – du vet att din budget håller för det aktuella projektet. Skicka en förfrågan via formuläret för att erhålla en offert så snabbt som möjligt!

Var kan du få en container levererad i Uppsala?

Containerleverans till de norra delarna

I Uppsalas norra förorter erbjuder vi pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Knivsta, Tierp, Älvkarleby – och till Enköping.

Hyra container i centrala Uppsala

Upplev bekvämligheten med vår containeruthyrning i hjärtat av Uppsala. Det gäller både Centrum, Gottsunda, Gränby, Eriksberg och självklart också i Stadshagen.

Hyra container söder om Uppsala

Våra containrar når snabbt ut till områden som Sävja, Fyrislund och Sunnersta, till Luthagen och Ulleråker – och vi arbetar snabbt och effektivt.

Containerleverans väster och öster om Uppsala

Inga problem! Vi kan fixa just den container du behöver från Bälinge till Vattholma.

En containeruthyrare i Uppsala du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder tycker att det vi gör fungerar. Och det är inte något vi bara gissar 🙂 På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad