HYRA CONTAINER I STOCKHOLM

Att hyra en container är som att ha en stor extra låda för ett projekt. En låda du kan fylla med det du behöver i en kortare eller längre tid. Vi kommer med containern till dig i hela Storstockholm, från Norrtälje till Nynäshamn, och från Södertälje till Upplands-Bro och Sigtuna. Det betyder att oavsett var du befinner dig i Stockholmsområdet så kan vi leverera snabbt och smidigt.

 

Hyra container i Stockholm – vad kostar det?

Att hyra en container är som att ha en stor extra låda för ett projekt. En låda du kan fylla med det du behöver i en kortare eller längre tid. Vi kommer med containern till dig i hela Storstockholm, från Norrtälje till Nynäshamn, och från Södertälje till Upplands-Bro och Sigtuna. Det betyder att oavsett var du befinner dig i Stockholmsområdet så kan vi leverera snabbt och smidigt. Och vad kostar det? Ett ungefärligt pris för en månads hyra, inklusive leverans och upphämtning, och inklusive moms – 20 fots container (priser i maj 2024) är ungefär 7 000;- men priset kan variera en smula efter säsong och efterfrågan. Men så billigt är det att hyra sin egen container!

Flexibel containerhyra i Stockholmsområdet

Vår flexibla containeruthyrning gör att du kan välja exakt den storlek på container du behöver, från de minsta på 10 fot till de stora 40-fotingarna med generösa förvaringsutrymmen. Du kan se alla containermått här. Oavsett om du befinner dig i Huddinge, Täby eller på Värmdö kan vi anpassa oss efter dina behov. Detta gäller både för om du renoverar ditt hem eller rensar upp i trädgården innebär våra containrar att du kan fokusera på uppgiften utan att behöva oroa dig för utrymmet. Vi erbjuder snabb leverans och upphämtning – du ska ha en bekymmersfri upplevelse från början till slut.

Snabb leverans i hela Storstockholm

Ett av våra lager i Sverige är i Järna utanför Södertälje. Det betyder att du kan ha en container hos dig inom några timmar eller nästa dag om det behövs. Vi förstår att tid är en kritisk faktor i många projekt. Ring till oss om du har bråttom! Oavsett om du befinner dig på Lidingö, i Tumba eller på Ekerö ser vi till att din container kommer fram exakt i tid. Vårt effektiva logistiksystem gör att vi kan leverera containrar till alla hörn av Stockholm, vilket innebär mindre väntetid och mer tid för ditt projekt. Det gäller även för våra olika specialcontainrar. Vi använder avancerad teknik för att optimera våra leveransrutter, så att du kan räkna med oss var du än befinner dig i Stockholm.

Var får man placera sin container?

Om containern skall ställas på din egen tomt behöver du inte fråga om lov – om uppställningen är tillfällig. Om den måste placeras ute på gatan eller så att den kan störa trafiken måste du ansöka hos din lokala polismyndighet – det heter ett marklov. Om din container kommer att stå närmare tomtgränsen än 4.5 meter är det alltid en god idé att prata med grannen före du sätter den där. Den är svår att flytta på igen! Många frågar om hur det går till att placera ett containerhus. Där får vi hänvisa dig till din kommun – det gäller lite olika regler från kommun till kommun.

Flyttcontainer i Stockholm

På många ställen i Stockholm är det svårt att parkera, och speciellt om du ska flytta från en lägenhet i innerstan och ska köra många vändor från kanske Söder till Vasastan, kan det bli ett besvärligt projekt. Om du hyr en container och kan sätta den utanför huset i en kortare period kan en enkelt fylla den på en dag, låta oss flytta den till din nya adress där den står i ett par timmar eller en dag före vi kommer och tar bort den igen. Det sparar du tid och besvär på!

Renoveringscontainer i Stockholm

När ett hus skall renoveras – kanske ett stambyte eller byte av fönster – kan man behöva flytta ut stora delar av sitt bohag och sina möbler. Eller om du ska byta kök eller måla hela lägenheten inför en försäljning eller flytt. I detta läge kan det vara smart att hyra en container tillsammans med grannarna för att under en kortare tid förvara saker nära huset i stället för att tvingas köra sakerna till en korttidsförvaring. Det sparar du en massa tid på och gör allt enklare. Men skaffa tillstånd för containerplatsen hos Polisen.

Var kan du få en container levererad i Stockholm?

Containerleverans till de norra förorterna

I Stockholms norra förorter erbjuder vi pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Täby, Danderyd, Sollentuna, Vallentuna, Åkersberga och Vaxholm.

Hyra container i centrala Stockholm

Upplev bekvämligheten med vår containeruthyrning i hjärtat av Stockholm. Det gäller både Norrmalm, Södermalm, Kungsholmen, Östermalm, på Lilla och Stora Essingen och självklart också i City.

Hyra container söder om Stockholm

Våra containrar når snabbt ut till områden som Farsta, Sköndal och Enskede, till Tumba och Haninge – och vi arbetar snabbt och effektivt.

Containerleverans väster och öster om Stockholm

Inga problem! Vi kan fixa just den container du behöver från Värmdö till Ekerö.

Vad kostar det att hyra en container i Stockholm?

Vår konkurrenskraftiga prissättning säkerställer att du får ut mesta möjliga av din containerhyra, utan dolda kostnader. Vi strävar efter att erbjuda lösningar som är både prisvärda och transparenta, så att du alltid vet vad du betalar för.

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container i Stockholm

Vi erbjuder även specialerbjudanden för både privatpersoner och företag i hela Stockholmsområdet, från Ekerö i väster till Lidingö i öster och från Sollentuna i norr till Haninge i söder. Vårt mål är att göra containerhyra till en problemfri och ekonomiskt fördelaktig upplevelse för alla våra kunder. Det betyder också att från det ögonblick du får en offert från oss kommer du att känna till alla kostnader utan undantag, vilket ger dig sinnesfrid och möjliggör bättre budgetplanering. Skicka en förfrågan via formuläret så får du ett prisförslag snabbt!

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder gillar oss. Och det är inte något vi har hittat på själva. På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders bedömningar. Det måste betyda att vi är att lita på, och att det vi leverar håller måttet. Du kan se vad kunderna skriver här. https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad