HYRA CONTAINER I SKÅNE

Skåne är lite av växtmotorn i södra Sverige, och regionen och länet växer – både i antal människor men också i aktivitet. Det här kan vi märka hos BOXIT! Här händer det saker och med det ökar behovet för flexibel förvaring och smarta flyttlösningar. Det kan vi hjälpa med i hela Skåne län. Vi kan snabbt och enkelt komma med en container (eller flera!) där du behöver den i Skåne – från Malmö och Lund till Helsingborg och Kristianstad, från Ystad och Trelleborg till Ängelholm och Landskrona. Oavsett var du befinner dig i Skåne kan vi leverera snabbt och fleksibelt. Ring eller skriv så kommer vi med den perfekta containerlösningen till dig – vare sig det handlar om förvaring, flyttning eller något annat. Skriv eller ring till oss så får vi ett prat om containrar!

Vad kostar det att hyra en container i Skåne?

En månads hyra av container i Skåneregionen, inklusive leverans och upphämtning, och inklusive moms av en mellanstor 20 fots container (priser i maj 2024) är ungefär 7000;-. Fråga oss så får du ett exakt prisförslag! Du kan se alla aktuella containermått här.

Hyr din container hos oss. Vi kör i hela Skåne.

Vår smidiga containeruthyrning erbjuder ett brett utbud av containerstorlekar. Du kan hyra kompakta 10-fotare till rymliga 40-fotare. Oavsett om du befinner dig i Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Ystad, Trelleborg, Ängelholm, Landskrona eller någon annan plats i Skåne län, kan vi anpassa våra leveranser efter dina specifika önskningar. Kanske renoverar du huset eller röjer en tomt och har en massa stubbar och avfall från trädgården som ska flyttas i större volymer? Våra containrar gör att du slipper fylla din släpvagn tio gånger och åka till återvinningen. Vi har självklart snabb leverans och upphämtning på den dag du önskar. Vi håller vad vi lovar! Vi kan också leverera containrar med sidodörr.

Snabb leverans i hela Skåne län

Det lager som ligger närmast Skåne är vårt lager på Själland. Så från det att du ringer till att vi kan leverera kan det handla om bara några timmar om det verkligen ska gå undan. Bron över Öresund har krympt transporttiderna rejält – men det är klart att ju tidigare du beställer, desto bättre är det. Vi kan normalt leverera containrar till alla hörn av Skåne utan väntetid.

Flyttcontainer – när du ska flytta i Skåne

När du planerar en flytt mellan exempelvis Malmö och Lund kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att göra flytten så smidig som möjligt. Med våra olika containerstorlekar kan vi anpassa oss efter dina behov, oavsett om det handlar om en mindre lägenhet eller ett stort hus. Vi ser till att leverera och hämta containrarna på de dagar som passar dig bäst, så att du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem. Ring eller skriv till oss så ser vi till att din flytt mellan olika ställen i Skåne blir enkel och problemfri. En del av våra kunder kallar en flyttcontainer för en förrådscontainer.

Renoveringscontainrar

När du renoverar ditt hus, byter stomme eller installerar nya fönster, behöver du snart en plats för dina prylar och möbler under en kort period. Samma sak gäller vid köksrenovering eller ommålning av hela lägenheten inför flytt eller försäljning.

I dessa situationer är det praktiskt att hyra en container tillsammans med grannar. Istället för att köra dina saker till ett avlägset förråd, kan du förvara dem nära hemmet. Detta sparar tid och förenklar processen. Kom bara ihåg att söka tillstånd från polisen om du måste ställa containern på gatan eller på allmän plats.

Beställa en container i Skåne från 1 till 5

  1. Välj container: Titta igenom vårt utbud och välj den som passar dina behov.
  2. Boka online: Använd vårt kontaktformulär för att få ett prisförslag. Det är enkelt och tar bara några minuter.
  3. Leverans: Vi levererar containern till din adress i Skåne på den dag och tid du önskar.
  4. Användning: Du kan behålla containern så länge du behöver.
  5. Vi hämtar den igen: När du är klar, kontaktar du oss så hämtar vi containern. Enkelt och smidigt.

Vad kostar det att hyra en container med leverans i Skåneregionen?

Vår prissättning är transparent och enkel, utan oväntade avgifter. För en månads hyra av en standard 20-fotscontainer inklusive moms och frakt inom Skåne kan du räkna med cirka 8 000 kronor.

 Vilka områden täcker BOXIT i Skåne?

Containerleverans till norra delarna av Skåne – exempelvis Helsingborg, Ängelholm, Höganäs, Klippan och Åstorp.

Hyra container i centrala Skåne: orter som Lund, Eslöv, Landskrona, Kävlinge och Höör.

Hyra container söder om Skåne: exempelvis Malmö, Trelleborg, Vellinge, Svedala och Ystad

Vi täcker hela Skåne – från Helsingborg till Simrishamn och Kristianstad.

BOXIT – din containerpartner i Skåne

BOXIT är en av Danmarks absolut ledande leverantör av containrar och flyttningstjänster med en erfarenhet på över 25 år på den danska marknaden. Den erfarenheten tar vi nu med oss till våra svenska kunder.

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad