HYRA CONTAINER I ÖREBRO

Du behöver hyra en container för en kortare tid i Örebro? Vi kan snabbt leverera en eller flera containrar där du behöver den i Örebrotrakten med omnejd – från Adolfsberg och Markbacken till Rynninge och Gustavsvik – och förstås i Örebro centrum. Oavsett om du befinner dig mitt i Örebro stad eller någon annanstans i Närke, så kan vi på BOXIT leverera din container precis där du behöver den. Vår flexibilitet gör att vi kan anpassa leveransen efter dina önskemål och behov. Ring eller skriv till oss så ser vi till att den perfekta containerlösningen kommer till dig, oavsett om det är för förvaring, flyttning eller något annat ändamål. Vi finns här för att göra det enkelt för dig!

 

Vad kostar det att hyra en container i Örebro i en månad?

Ett ungefärligt pris för en månads hyra av container, inklusive leverans och upphämtning samt moms, är för en 20-fots container (priser i maj 2024) cirka 8 000;- men priset kan variera något beroende på säsong och efterfrågan. Ofta har vi bättre priser på grund av aktuella containerleveranser i ditt område. Fråga så får du bästa priset just nu! Här kan du se alla mått på de containrar du kan hyra för längre eller kortare tid.

Hyr din container i Örebro och Närke här

Vårt datorstyrda logistiksystem hittar rätt container till rätt pris och rätt plats i Örebro. Du kan hyra allt från mindre 10-fotare till stora 40-fotare. Lite info om storlekar: en 10-fots container har en yttre storlek på 299 cm x 244 cm x 259 cm (LxBxH) och en inre storlek på 283 cm x 235 cm x 237 cm. Volymen är 15,8 m³ och golvytan är 6,7 m². Om det inte räcker behöver du en större container. Fråga oss, vi vet hur du får den bästa möjliga lösningen efter dina behov.

I Örebro kan vi leverera containrar till hela staden och till alla andra delar av Örebro kommun och Närke, till städer som Kumla, Hallsberg, Nora, Laxå och Lindesberg.

Våra containrar är perfekta för alla typer av projekt, vare sig du renoverar ditt hus eller fixar en tomt. De ger dig den extra förvaringsplatsen du behöver och ett säkert ställe att förvara dina saker på under tiden. Med våra containrar kan du fokusera helt på ditt projekt utan att behöva oroa dig för förvaringsutrymmet. Vi levererar din container på den dag du har bestämt, så att du kan planera din tid utan bekymmer. Vi kan också fixa en mobil pop-up-butik-container.

Örebro – snabb leverans.

BOXITs närmaste lager till Örebro finns i Järna, strax utanför Södertälje. Det betyder att från det ögonblick du kontaktar oss kan vi ha din container levererad på bara några timmar. Tack vare vårt effektiva logistiksystem kan vi smidigt placera en container hos dig, ofta redan samma dag eller nästa dag. Genom att utnyttja avancerad teknik optimerar vi våra leveransrutter för att vara så effektiva som möjligt, vilket gör att du kan lita på oss oavsett var du befinner dig i Örebrotrakten. Dessutom, om vi skickar flera containrar åt samma håll väster om Stockholm under samma tidsperiod, kan vi positivt påverka din fraktkostnad.

Var får man placera sin container i Örebro? Har kommunen speciella regler?

Om du planerar att placera containern på din egen tomt behöver du för det mesta inte ansöka om tillstånd, såvida den inte kommer att stå där under en längre period och kan orsaka olägenheter för dina grannar.  Om din container skall placeras på allmän mark skriver Örebro kommun följande: ”Ska du bygga, renovera eller storstäda och behöver ställa ut en container på kommunens mark behöver du ett tillstånd från polismyndigheten enligt ordningslagen”. Läs mer och ansök här på orebro.se

Flyttcontainer Örebro

I många delar av Örebro är det utmanande att hitta parkering, särskilt om du ska flytta från en lägenhet i centrala Örebro eller behöver göra många resor mellan till exempel Adolfsberg och Almby. Det kan vara ett besvärligt projekt att navigera genom trånga gator och leta efter tillgängliga parkeringsplatser. Genom att hyra en container och placera den utanför ditt hus under en kortare tid kan du göra hela flytten betydligt enklare. På så sätt kan du enkelt fylla containern under en dag och sedan låta oss flytta den till din nya adress, där den kan stå i några timmar eller en dag innan vi kommer och tar bort den igen. Detta sparar dig både tid och besvär, samtidigt som det gör flytten smidigare och mer effektiv. Allt om flyttcontainrar hittar du här.

 

Renoveringscontainer Örebro

När ditt hem genomgår omfattande renoveringar, som stambyte eller fönsterbyte, kan det bli nödvändigt att temporärt flytta många av dina ägodelar. Vid renovering av kök eller målning inför en försäljning kan en liknande situation uppstå. I sådana fall kan det vara fördelaktigt att hyra en container tillsammans med grannarna för att förvara tillhörigheterna nära hemmet. Detta sparar både tid och pengar genom att undvika transport till en avlägsen korttidsförvaring.

Hur beställer man en container?

  1. Välj den container som passar dina behov bäst genom att titta igenom vårt utbud.
  2. Boka enkelt online genom att använda vårt kontaktformulär på hemsidan för att få ett prisförslag. Det tar bara några minuter att fylla i och skicka iväg.
  3. Vi levererar containern till din adress i Örebro på den dag och tidpunkt som passar dig bäst.
  4. Använd containern så länge du behöver.
  5. När du är klar, kontakta oss så hämtar vi den igen. Det är enkelt och smidigt!

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Örebro eller resten av Närke?

Vår prissättning är utformad för att du ska få ut mesta möjliga av din containerhyra, utan oväntade överraskningar eller dolda avgifter. Vi strävar efter att vara både prisvärda och transparenta, så att du alltid vet vad du betalar för. Generellt kan du förvänta dig en kostnad på cirka 8 000 kronor för en månads hyra av en standard 20-fotscontainer, inklusive moms samt leverans till och hämtning från den plats i Örebrotrakten som du önskar.

Vi får ibland frågor om containerhus. Låter det spännande? Läs mer här!

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container i Örebro

BOXIT har funnits i Danmark i 25 år. Vi har hyrt ut tusentals containrar. Få andra företag besitter den omfattande kunskap om containrar, förvaring och flytt som vi gör! Detta innebär att från det ögonblick du får en offert från oss, kommer du att vara medveten om alla kostnader utan undantag, vilket ger dig sinnesro och en klar översikt – du vet att din budget håller för det aktuella projektet. Skicka en förfrågan via formuläret för att erhålla en offert så snabbt som möjligt!

Var kan du få en container levererad i Örebro?

Containerleverans till de norra delarna av Örebro

I norra Örebros stadsdelar erbjuder vi leverans av containrar direkt till din adress, exempelvis i Adolfsberg, Hjärsta, och Baronbackarna – samt i kringliggande städer som Hallsberg, Kumla och Nora.

Hyra container i centrala Örebro

Vi levererar till hela Örebro – d et gäller både Centrum, Vasastan, Öster, Norr och självklart också till Ladugårdsängen.

Hyra container söder om Örebro

Våra containrar når snabbt ut till områden som Sörbyängen, Brickebacken och Marieberg, till Aspholmen och Mosås.

Containerleverans väster och öster om Örebro

Vi kan fixa just den container du behöver från Lillån till Mellringe och ut till Glanshammar.

En containeruthyrare i Örebro du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad