HYRA CONTAINER I NORRTÄLJE

Behöver du en container i Norrtälje? Vi kan snabbt och smidigt komma med en container (eller flera!) där du behöver den i Norrtälje med omnejd – från Rimbo och Hallstavik till Bergshamra och Älmsta – och förstås i Norrtälje centrum. Du behöver en container till allt det du har röjt ut från källaren eller garaget, eller till att magasinera saker i? Oavsett om du befinner dig mitt i Norrtälje eller någon annanstans i Roslagen och Stockholms län, så kan vi på BOXIT leverera din container precis där du behöver den. Du ska flytta från Norrtälje till Stockholm – eller från Stockholm till Norrtälje? Vår flexibilitet gör att vi kan anpassa leveransen efter dina önskemål och behov. Här kan du se alla mått på de containrar du kan hyra för längre eller kortare tid.

 

Kostnad för containerhyra i Norrtälje

Ett uppskattat pris för en månads hyra av en 20-fots container, inklusive leverans, upphämtning och moms, är runt 8 000 kronor (priser i maj 2024). Kontakta oss för att få det bästa möjliga priset just idag!

Hyr din container i Norrtäljetrakten här

Hos oss hittar du rätt container till rätt pris. I Norrtälje med omnejd (hela Roslagen) kan du hyra allt från mindre 10-fotare till stora 40-fotare. En 10-fots container har en yttre storlek på 299 cm x 244 cm x 259 cm och en inre storlek på 283 cm x 235 cm x 237 cm. Volymen är 15,8 m³ och golvytan är 6,7 m². Om du behöver en större container, fråga oss för bästa lösning. Vi levererar containrar till Norrtälje samt orter som Rimbo, Hallstavik, Bergshamra, Älmsta, Edsbro, Rånäs, Finsta, Väddö, Lohärad och Roslagsbro.

Våra containrar är perfekta för alla typer av projekt, vare sig du renoverar ditt hus eller fixar en tomt. De ger dig extra förvaringsplats och ett säkert ställe att förvara dina saker. Vi levererar din container på den dag du har bestämt, så att du kan planera din tid utan bekymmer. Våra 20-fotare kan levereras med eller utan isolering. Läs allt om 20-fots-containers här.

Snabb leverans till Norrtälje

BOXITs närmaste lager från Norrtälje ligger i Järna söder om Södertälje. Det är bara en och en halv borta med lastbil. Du ringer – vi kommer! Men det är klart att ju längre framförhållning, desto mer säkert är det att du kan få den container du behöver.

Var får man placera en container i Norrtälje kommun?

Om du planerar att placera containern på din egen tomt behöver du vanligtvis inte ansöka om tillstånd, såvida den inte ska stå där under en längre period och riskerar att irritera dina grannar. Normalt brukar man säga att större föremål skall placeras minst 4,5 meter från tomtgränsen, men om du inte klarar det, prata med din granne så inte grannsämjan störs. Om den måste stå på allmän plats som en gata skriver Norrtälje kommun ”Om du tänker anordna en tillfällig uteservering, driva en säsongskiosk eller ställa upp exempelvis en container eller byggbod behöver du ha ett tidsbegränsat bygglov”. Läs mer här och ansök på norrtalje.se

Flyttcontainer i Norrtälje

I många delar av Norrtälje är det utmanande att hitta parkering, särskilt om du ska flytta från en lägenhet i centrala Norrtälje eller behöver göra många resor mellan till exempel Rimbo och Hallstavik. Det kan vara ett besvärligt projekt att navigera genom trånga gator och leta efter tillgängliga parkeringsplatser. Genom att hyra en container och placera den utanför ditt hus under en kortare tid kan du göra hela flytten betydligt enklare. På så sätt kan du enkelt fylla containern under en dag och sedan låta oss flytta den till din nya adress, där den kan stå i några timmar eller en dag innan vi kommer och tar bort den igen. Detta sparar dig både tid och besvär, samtidigt som det gör flytten smidigare och mer effektiv. Allt om flyttcontainrar hittar du här.

Container till renoveringsjobb

När ditt hem behöver genomgå omfattande renoveringar, som stambyte eller fönsterbyte, kan det vara fördelaktigt att hyra en container tillsammans med dina grannar för att förvara era tillhörigheter nära hemmet. På så sätt slipper ni transportera sakerna till en avlägsen korttidsförvaring, vilket sparar både tid och pengar.

Beställa container från A till E

A: Välj den container som passar dina behov bäst genom att titta igenom vårt utbud av containrar.

B: Boka enkelt online genom att använda vårt kontaktformulär på hemsidan för att få ett prisförslag på din containerhyra. Det tar bara några minuter att fylla i och skicka iväg.

C: Vi levererar containern till din adress i Uppsala på den dag och vid den tidpunkt som passar dig bäst.

D: När du har containern kan du använda den så länge du behöver.

E: När du är klar med containern, kontakta oss så hämtar vi den igen.

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Norrtälje eller resten av norra Stockholms län?

I Norrtäljeområdet kan du generellt förvänta dig en kostnad på cirka 8 000 kronor för att hyra en standard 20-fots container i en månad, inklusive moms, leverans och hämtning.

Vi får ibland frågor om containerhus. Låter det spännande? Läs mer här!

BOXIT när du skall hyra container – ett säkert val

BOXIT har funnits i Danmark i över 25 år. Vi har hyrt ut hundratals containrar och vet vilka små fallgropar som finns och hur man enkelt och smidigt får processen att fungera. Skicka en förfrågan via formuläret för att erhålla ett prisförslag så snabbt som möjligt!

Var kan du få en container levererad i Norrtälje och Roslagen?

Containerleverans till norra delarna av Norrtälje som Hällstavik, Rimbo, Hallstavik, och Häverö.

Vi kan leverera containrar till Norrtälje centrum och närliggande områden som Vätö och Rånäs.

Hyra container söder om Norrtälje i områden som Riala, Älmsta och Roslagsbro.

Containerleverans väster och öster om Norrtälje till orter som Väddö och Edsbro.

Hyra container tryggt i Norrtälje

På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad