HYRA CONTAINER I NORRKÖPING

Norrköping har en central placering mellan Jönköping och Storstockholm, och staden och regionen växer – detta gäller också för Norrköping Airport. Det här kan vi märka hos BOXIT! Norrköpingsregionen är på många sätt Sveriges mitt. Här händer det saker och med det ökar behovet för flexibel förvaring och smarta flyttlösningar. Det kan vi hjälpa med i hela Norrköpingsregionen. Vi kan snabbt och enkelt placera en container (eller flera!) där du behöver den i Norrköpingstrakten med omnejd – från Ljura och Kneippen till Karlshov och Ingelsta- och till Herstadberg i norr. Oavsett var du befinner dig i Norrköpingstrakten kan vi leverera snabbt och smidigt – och i resten av Östergötlands län. Ring eller skriv så kommer vi med den perfekta containerlösningen till dig – vare sig det handlar om förvaring, flyttning eller en specialcontainer till festival eller event.

 

Vad kostar det att hyra en container i Norrköping?

Ett ungefärligt för en månads hyra av container i Norrköping, förstås inklusive leverans och upphämtning, och inklusive moms – en mellanstor 20 fots container (priser i maj 2024) är ungefär 8 000;- men priset kan ändras en smula efter säsong och efterfrågan. Fråga oss så får du ett exakt prisförslag! Du kan se alla aktuella containermått här.

Hyr containern hos oss till placering i Norrköping

Vår smidiga containeruthyrning erbjuder ett brett utbud av containerstorlekar. Du kan hyra kompakta 10-fotare till rymliga 40-fotare. Oavsett om du befinner dig i Klockartorpet, Vilbergen eller Herstadberg, kan vi anpassa våra leveranser efter dina specifika önskningar- kanske renoverar du huset eller röjer en tomt och har en massa stubbar och avfall från trädgården som skall flyttas i större volymer? Våra containrar gör att du slipper för att fylla din släpvagn 10 gånger och åka till återvinningen. Vi har självklart snabb leverans och upphämtning på den dag du önskar. Vi håller vad vi lovar! Vi kan också leverera containrar med sidodörr.

Norrköping – inga problem med leveransen

Det lager som ligger närmast Norrköpingsområdet är vårt lager vid Järna söder om Södertälje. Så från att du ringer till att vi kan leverera kan det handla om bara några timmar. Vårt kloka logistiksystem gör att vi kan lägga en container hos dig smidigt och oftast samma dag eller nästa dag. Vi använder avancerad teknik för att göra våra leveransrutter så effektiva som möjligt så att du kan räkna med oss var du än befinner dig Norrköpingstrakten. Ofta skickar vi flera containrar åt samma håll i Västergötland, Östergötland och Småland – det påverkar din fraktkostnad positivt.

Var får man placera sin container i Norrköping? Har Norrköping  stad speciella regler?

Om containern skall stå på din egen tomt behöver du inte fråga om tillstånd, med mindre uppställningen kommer att vara under längre tid och kan störa dina grannar. Norrköping Stad har några riktlinjer här.

Flyttcontainer i Norrköping

På många ställen i Norrköping är det svårt att parkera, och speciellt om du ska flytta från en lägenhet i Norrköping City och ska köra många vändor från kanske Skarphagen till Karlshov, kan det bli ett jobbigt projekt. Om du hyr en container och kan ställa den utanför huset under en kortare period kan du enkelt fylla den på en dag. Vi flyttar sedan containern till din nya adress, där den står i ett par timmar eller en dag innan vi kommer och tar bort den igen. Det sparar du tid och besvär på! En del av våra kunder kallar en flyttcontainer för en förrådscontainer.

Renoveringscontainer Norrköping

När du ger ditt hus en ansiktslyftning, oavsett om det handlar om att byta stomme eller installera nya fönster, står du snart inför dilemmat att hitta en plats för alla dina prylar och möbler under en kort period. Samma sak gäller om du tänker byta ut köket eller ge hela lägenheten en ny färg innan flytten eller försäljningen.

I dessa situationer kan det vara både praktiskt och tidsbesparande att hyra en container tillsammans med grannar eller andra boende i området. Istället för att köra dina ägodelar till ett avlägset korttidsförråd kan du ha dem förvarade nära hemmet. Detta sparar inte bara tid, utan förenklar också hela processen avsevärt. Men glöm inte att söka tillstånd från polisen för att ställa upp containern på gatan.

Hur går det till att beställa en container?

  1. Välj vilken container som passar dig: Titta igenom vårt utbud av containrar och välj den som passar dina behov bäst.
  2. Boka snabbt online: Använd vårt kontaktformulär på hemsidan för att få ett prisförslag på din containerhyra. Det är enkelt och tar bara några minuter. Vilken container behöver du? Här kan du se alla mått!
  3. Leverans hem till dig: Vi levererar containern till din adress i Norrköping. Och på den dag och vid vilken tid du önskar.
  4. Använd containern: Du kan använda containern så länge du behöver.
  5. Hämtning: När du är klar, kontaktar du oss så hämtar vi containern. Enkelt och smidigt.

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Norrköping eller resten av Östergötlands Län?

Vår prissättning ser till att du får ut mesta möjligt av din containerhyra. Här får du inga oväntade överraskningar eller oväntade avgifter. Vi försöker att vara både prisvärda och inte minst transparenta, så att du alltid vet vad du betalar för. Mellan tummen och pekfingret kan du räkna med ett pris omkring de 8 000,- för en månads hyra av en standard 20-fotscontainer inklusive moms – och inklusive frakt både till och från den plats i Norrköpingstrakten du önskar.

 Vart kan man få en container levererad till i Norrköping?

Containerleverans till de norra delarna av Norrköping
I Norrköpings norra områden erbjuder vi pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Klockaretorpet, Eneby, Åby, Lindö och Smedby.

Hyra container i centrala Norrköping
Upplev bekvämligheten med vår containeruthyrning i hjärtat av Norrköping. Det gäller både i Norrköpings innerstad, Gamla Staden, Industrilandskapet och Norr Tull.

Hyra container söder om Norrköping
Våra containrar når snabbt ut till områden som Hageby, Navestad, Kneippen, Skarphagen och Söderköping – och vi arbetar snabbt och effektivt.

Containerleverans väster och öster om Norrköping
Inga problem! Vi kan fixa just den container du behöver från Svärtinge till Arkösund.

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container i Norrköping

BOXIT är en ledande leverantör av containeruthyrning och flyttjänster med en erfarenhet på över 25 år på den danska marknaden. Vi har framgångsrikt levererat tusentals containrar och erbjudit enastående logistiktjänster som inte bara säkerställer smidiga flyttningar utan även en förstklassig kundupplevelse.

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder tycker att det vi gör fungerar. Och det är inte något vi bara gissar 🙂 På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad