HYRA CONTAINER I MALMÖ

Malmö och Skåne växer, och så också behovet för flexibel förvaring och smidiga flyttlösningar. Vi levererar olika typer av containrar i hela Malmö, och det finns inga geografiska begränsningar från Tygelsjö i syd till Burlöv i nord. Några av våra kunder de senaste månaderna har vi haft i Limhamn, Bunkeflostrand och i Hyllie. Oavsett var du befinner dig i Stormalmö så kan vi leverera snabbt och smidigt – och i resten av Skåne! Ring eller skriv så kommer vi med den perfekta containerlösningen till dig – vare sig det handlar om förvaring, flyttning eller en specialcontainer till festival eller event.

 

Vad kostar det att hyra en container i Malmö?

Ett ungefärligt pris för en månads hyra av container, inklusive leverans och upphämtning, och inklusive moms – 20 fots container (priser i maj 2024) är ungefär 7 000;- men priset kan variera en smula efter säsong och efterfrågan. Men så har du en indikation av var priset ligger.

Hyr containern hos oss til placering i Stormalmö

Vår smidiga containeruthyrning erbjuder ett brett utbud av containerstorlekar, från kompakta 10-fotare till rymliga 40-fotare, för att tillgodose alla dina förvaringsbehov. Oavsett om du befinner dig i Oxie, Husie eller behöver en container ute vid Ribban, kan vi anpassa våra services efter dina specifika krav – kanske renoverar du ditt hem eller rensar upp i trädgården. Våra containrar gör att du kan fokusera på ditt projekt utan att bekymra dig om förvaringsplatsen, och om det du förvarar står säkert. Vi erbjuder självklart snabb leverans och upphämtning på den dag du önskar för att se till att du får en bra upplevelse från början till slut..

Snabb leverans till hela Malmö och resten av Skåne

Det lager som ligger närmast Skåne är vårt lager på Själland. Så från det att du ringer till att vi kan leverera kan det handla om bara några timmar. Bron över Öresund har krympt transporttiderna rejält! Vårt effektiva logistiksystem gör att vi kan leverera containrar till alla hörn av Malmö utan väntetid. Vi använder avancerad teknik för att optimera våra leveransrutter, så att du kan räkna med oss var du än befinner dig i Skåne. Ofta skall vi skicka flera containrar åt samma håll i Skåne – det påverkar din fraktkostnad positivt.

Var får man placera sin container? Har Malmö stad speciella krav?

Om containern skall stå på din egen tomt behöver du inte fråga någon om tillstånd, med mindre uppställningen kommer att vara under längre tid och kan genera dina grannar.  Om du vill placera en container tillfälligt (och Malmö Stad räknar allt under 4 veckor som tillfälligt) behövs inget bygglov, om containern exempelvis ska användas till en nedrivning, flyttning eller renovering. Men det är klart att det kan finnas platser som är bättre än andra. Ring gärna Polisen eller kontakta Malmö Stads Företagslots. Kontaktinfo hittar du här.

 

 

om lov – om uppställningen är tillfällig. Om den måste placeras ute på gatan eller så att den kan störa trafiken måste du ansöka hos din lokala polismyndighet – det heter ett marklov. Om din container kommer att stå närmare tomtgränsen än 4.5 meter är det alltid en god idé att prata med grannen före du sätter den där. Den är svår att flytta på igen, också om det bara gäller en kortare tid.

Flyttcontainer i Stockholm

På många ställen i Stockholm är det svårt att parkera, och speciellt om du ska flytta från en lägenhet i innerstan och ska köra många vändor från kanske Söder till Vasastan, kan det bli ett besvärligt projekt. Om du hyr en container och kan sätta den utanför huset i en kortare period kan en enkelt fylla den på en dag, låta oss flytta den till din nya adress där den står i ett par timmar eller en dag före vi kommer och tar bort den igen. Det sparar du tid och besvär på!

Renoveringscontainer

När ett hus behöver genomgå en renovering – såsom ett stambyte eller utbyte av fönster – kan det uppstå ett behov av att temporärt förflytta en stor del av sina ägodelar och möblemang. Likaså, om du planerar att byta ut köket eller måla om hela lägenheten inför en försäljning eller flytt, kan en dylik situation uppstå. I sådana fall kan det vara förnuftigt att hyra en container tillsammans med dina grannar för att kortvarigt lagra dina tillhörigheter nära hemmet, istället för att transportera dem till en extern korttidsförvaring. Detta sparar dig mycket tid och förenklar processen avsevärt. Kom dock ihåg att ansöka om tillstånd för containerplaceringen hos Polisen.

Hur går det till att beställa en container?

  1. Välj din container: Titta igenom vårt utbud av containrar och välj den som passar dina behov bäst.
  2. Boka enkelt online: Använd vårt kontaktformulär på hemsidan för att få ett prisförslag på din containerhyra. Det är enkelt och tar bara några minuter. Vilken container behöver du? Här kan du se alla mått!
  3. Leverans till din plats: Vi levererar containern till din adress i Malmö. Och på den dag och vid vilken tid du önskar.
  4. Använd containern: Du kan använda containern så länge du behöver, enligt ditt hyresavtal.
  5. Hämtning: När du är klar, kontaktar du oss så hämtar vi containern. Enkelt och smidigt.

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Malmö eller resten av Skåne?

Vår konkurrenskraftiga prissättning säkerställer att du får ut mesta möjliga av din containerhyra. Här får du inga oväntade överraskningar eller oväntade avgifter. Vi försöker att vara både prisvärda och inte minst transparenta, så att du alltid vet vad du betalar för. Mellan tummen och pekfingret kan du räkna med ett pris omkring de 7 000,- för en månads hyra av en standard 20-fotscontainer inklusive moms – och inklusive frakt både till och från den plats i Malmö du önskar. Det finns också många olika slags specialcontainrar – här kan du se en del av dom.

 Var kan du få en container levererad i Malmö?

Containerleverans till de norra delarna av Malmö

I Malmös norra delar erbjuder vi pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Kirseberg, Husie, Värnhem, Bulltofta och Riseberga.

Hyra container i centrala Malmö

Upplev bekvämligheten med vår containeruthyrning i hjärtat av Malmö. Det gäller både Gamla Staden, Möllevången, Västra Hamnen, Davidshall, Rådmansvången och självklart också i City.

Hyra container söder om Malmö

Våra containrar når snabbt ut till områden som Limhamn, Hyllie och Bunkeflostrand, till Oxie och Klagshamn – och vi arbetar snabbt och effektivt.

Containerleverans väster och öster om Malmö

Inga problem! Vi kan fixa just den container du behöver från Arlöv till Svedala.

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container i Malmö

BOXIT har funnits i Danmark i över 20 år. Vi har hyrt ut tusentals containrar. Vi förstår hur logistik och det du upplever som kund hänger ihop. Få andra firmor vet så mycket om containrar, förvaring och flyttningar som vi gör! Det betyder också att från det ögonblick du får en offert från oss kommer du att känna till alla kostnader utan undantag, vilket ger dig lugn och överblick – du vet att budgeten håller för det projekt det handlar om. Skicka en förfrågan via formuläret så får du ett prisförslag snabbt!

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kundertycker att det vi gör fungerar. Och det är inte något vi bara tror! På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad