HYRA CONTAINER I LUND

Behöver du en container i Lund? Ska du flytta från Lund till Malmö – eller från Malmö till Lund? Behöver du en container för dina instrument, motorcyklarna eller bilen som du renoverar eller för att magasinera saker? Inga problem! Vi kan snabbt och effektivt placera en container (eller flera!) där du behöver den i Lundatrakten med omnejd – från Nöbbelöv och Gunnesbo till Klostergården och Norra Fäladen – och förstås i Lunds centrum. Oavsett om du befinner dig mitt i Lund eller någon annanstans i Skåne eller Lunds kommun, så kan vi på BOXIT leverera din container precis där du behöver den. Vår flexibilitet gör att vi kan anpassa leveransen efter dina önskemål och behov. Ring eller skriv till oss så ser vi till att den perfekta containerlösningen kommer till dig, oavsett om det är för förvaring, flyttning eller något annat ändamål. Vi finns här för att göra det enkelt för dig! Här kan du se alla mått på de containrar du kan hyra för längre eller kortare tid.

 

Vad kostar containerhyra i Lund per månad?

Ett ungefärligt pris för en månads hyra av container, inklusive leverans och upphämtning samt moms, för en 20 fots container (priser i maj 2024) är cirka 7 000 kronor. Kontakta oss gärna för att få exakt prisinformation!

Hyr din container i Lund här 

Vårt datorstyrda logistiksystem hittar rätt container till rätt pris på rätt plats. Du kan hyra mindre 10-fotare till stora 40-fotare. Lite info om storlekar: en 10-fots container har en yttre storlek på 299 cm x 244 cm x 259 cm (LxBxH) och en inre storlek på 283 cm x 235 cm x 237 cm. Volymen är 15,8 m³ och golvytan är 6,7 m². Om det inte räcker, behöver du en större container. Fråga oss, vi vet hur du får den bästa möjliga lösningen utifrån dina behov.

I Lund kan vi leverera containrar till hela staden, från Nöbbelöv, Gunnesbo, Klostergården, Norra Fäladen och vidare till alla andra delar av Lunds kommun och Skåne.

Våra containrar är perfekta för alla typer av projekt, vare sig du renoverar ditt hus eller fixar en tomt. De ger dig den extra förvaringsplatsen du behöver och ett säkert ställe att förvara dina saker på under tiden. Med våra containrar kan du fokusera helt på ditt projekt utan att behöva oroa dig för förvaringsutrymmet. Vi levererar din container på den dag du har bestämt, så att du kan planera din tid utan bekymmer.

Vi kan också fixa en mobil pop-up-butik-container.

Lund ligger nära vårt lager på Själland

BOXITs närmaste lager från Lund ligger bara på andra sidan Öresund. Så det är varken långt att köra – i princip kan du ringa på morgonen, och om vi har en passande container på lager (och det har vi nästan alltid) kan du ha den samma dag. Det är flexibelt och smidigt!

Var får man placera sin container i Lund? Har Lund kommun regler?

Om du vill placera containern på din egen tomt behöver du inte fråga någon om lov, men typiskt bör den inte stå alltför nära grannens staket eller häck, och den får inte utgöra ett problem för utsyn från exempelvis grannens utfart. Prata med din granne så brukar det lösa sig.  Om containern ska stå på allmän plats som gata, trottoar, vändzon eller liknande krävs tillstånd från polisen. När du fått ditt tillstånd från polisen ska detta skickas till oss per post eller e-post. Tillståndet behöver vara hos oss senast dagen innan containern ställs ut. När du har fått tillstånd kan du skicka det med e-post till renhallningsverket@lund.se.

Flyttcontainer Lund

I många delar av Lund är det utmanande att hitta parkering, särskilt om du ska flytta från en lägenhet i centrala Lund eller behöver göra många resor mellan till exempel Nöbbelöv och Klostergården. Det kan vara ett besvärligt projekt att navigera genom trånga gator och leta efter tillgängliga parkeringsplatser. Genom att hyra en container och placera den utanför ditt hus under en kortare tid kan du göra hela flytten betydligt enklare. På så sätt kan du enkelt fylla containern under en dag och sedan låta oss flytta den till din nya adress, där den kan stå i några timmar eller en dag innan vi kommer och tar bort den igen. Detta sparar dig både tid och besvär, samtidigt som det gör flytten smidigare och mer effektiv. Allt om flyttcontainrar hittar du här.

Renoveringscontainer Lund

När ditt hem genomgår omfattande renoveringar, som stambyte eller fönsterbyte, kan det bli nödvändigt att temporärt flytta många av dina ägodelar. Även vid renovering av köket eller ommålning av lägenheten inför en försäljning kan detta behövas. Då kan det vara fördelaktigt att hyra en container tillsammans med dina grannar för att temporärt förvara era tillhörigheter nära hemmet. Detta sparar både tid och pengar, eftersom du slipper transportera sakerna till en avlägsen korttidsförvaring.

Hur beställer man en container?

  1. Välj den container som passar dina behov bäst genom att titta igenom vårt utbud.
  2. Boka enkelt online via vårt kontaktformulär för att få ett prisförslag.
  3. Vi levererar containern till din adress i Lund när det passar dig.
  4. Använd containern så länge du behöver.
  5. När du är klar, kontakta oss så hämtar vi den. Enkelt och smidigt!

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Lund?

Du kan förvänta dig en kostnad på cirka 7 000 kronor för en månads hyra av en standard 20-fotscontainer, inklusive moms och både leverans till och hämtning från den plats i Lund eller i resten av Skåne som du önskar. Vi får ibland frågor om containerhus. Låter det spännande? Läs mer här!

Därför ska du välja BOXIT 

BOXIT har existerat i Danmark i nära ett kvartssekel. Vi har hyrt ut tusentals containrar och har en djupgående förståelse för hur det skall fungera och vad som är viktigt att ha koll på.

Var kan du få en container levererad i Lund med omnejd?

 Containerleverans till de norra delarna av Lund

I norra Lund erbjuder vi leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Stångby, Hjärup, Lomma och Dalby.

Hyra container i centrala Lund

Vi kan ställa en container i Centrum, Nöbbelöv, Gunnesbo, Klostergården och i Norra Fäladen.

Hyra container söder om Lund

Leverans till områden som Staffanstorp, Genarp och Veberöd, samt till Södra Sandby och Åkarp.

Containerleverans väster och öster om Lund

Vi kan fixa just den container du behöver från Kävlinge till Södra Sandby.

En containeruthyrare i Uppsala du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder tycker att det vi gör fungerar. Och det är inte något vi bara gissar 🙂 På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad