HYRA CONTAINER I LINKÖPING

Linköpings placering vid E4 och ungefär i mitten mellan Stockholm och Göteborg gör staden till ett viktigt centrum för industri och handel – och från dagens 167.000 innevånare pekar prognosen på ett Linköping med ungefär 1000 nya innevånare per år de nästa 15-20 åren. Det betyder större behov för smarta, smidiga och flexibla lösningar för flytt, förvaring och transporter. Det kan vi hjälpa med, från Malmslätt i väster och Tallboda i öster, och från Tornby till Hjulsbro. Ring eller skriv så fixar vi den perfekta containerlösningen till dig – vare sig det handlar om förvaring, en rymlig 20-fotscontainer för flyttning eller en specialcontainer.

 

Vad kostar det att hyra en container i Linköping?

Att hyra (några kallar det för att leasa) en container i en månad med placering i Linköpingsområdet kostar ungefär 8 000:- men så ingår alla transporter och priset är inklusive moms. Inga dolda avgifter, inga oväntade extraräkningar.

Hyr containern här för placering i Linköping och resten av Östergötland

Vår containeruthyrning erbjuder ett brett utbud av containerstorlekar, från kompakta 10-fotare till rymliga 40-fotare, för att klara alla dina förvaringsbehov. Oavsett om du befinner dig i Linköping, Vårdsberg, Vikingstad eller Motala, kan vi anpassa våra tjänster efter dina specifika krav. Kanske renoverar du ditt hus eller röjer upp i trädgården? Våra containrar gör att du kan fokusera på ditt projekt utan att bekymra dig om förvaringsplatsen. Vi ser till att det du förvarar står säkert, så att du kan arbeta utan att bekymra dig om dina saker. Oavsett om du behöver en container i Mjölby, Finspång eller Söderköping, finns vi här för att hjälpa dig.

Snabb leverans till Linköpingsområdet

Det lager som ligger närmast Östergötland är vårt lager på Själland. Från att du ringer till att vi kan leverera kan det gå så fort som några timmar eller till nästa dag. Vårt logistiksystem gör att vi kan leverera containrar till alla hörn av Linköping och Östergötland utan väntetid.

Var får man placera sin container? Har Linköping kommun speciella regler?

Om containern skall stå på din egen tomt behöver du inte fråga någon om tillstånd, med mindre uppställningen kommer att vara under längre tid och kan störa eller genera dina grannar.  Linköping Kommun skriver på sin hemsida ”Kräver oftast bygglov, om den är uppställd under en längre period. Den räknas då som ett upplag”. Om du är osäker på vad som gäller för just din containerplacering, kan du kontakta kommunen här.

Flytta med hjälp av en container

På många ställen i Linköping kan det vara svårt att parkera med släpvagn/trailer, och om du behöver köra många gånger kan det bli ett större och stressigt projekt att flytta ditt hem. Sök tillstånd för att få parkera en container ute på gatan i en dag eller två. När du har fyllt den, kommer vi och transporterar den till din nya adress.

Renoveringscontainer Linköping

När ditt hus behöver genomgå en renovering, som ett stambyte eller utbyte av fönster, kan du behöva flytta en stor del av dina ägodelar och möbler temporärt. Om du planerar att byta ut köket eller måla om hela lägenheten inför en försäljning eller flytt, kan samma behov uppstå. Tänk dig att du (och kanske också tillsammans med dina grannar) hyr en stor 40-fots container? Så har ni har all förvaring ni behöver precis utanför dörren. Det är en praktisk och kostnadseffektiv lösning som gör det lättare för alla inblandade. Så nästa gång du står inför en renovering eller flytt, överväg att hyra en container för att göra processen så smidig och enkel som möjligt.

Hur går det till att beställa en container?

  1. Välj vilken container som passar dig bäst.
  2. Boka enkelt online: Använd formuläret här på sidan för att få ett prisförslag på din containerhyra. Det tar bara några minuter. Vilken container behöver du? Här kan du se alla mått!
  3. Vi levererar containern till din adress i Linköping.
  4. Använd containern: Du kan använda containern så länge du behöver, enligt ditt hyresavtal. Om du behöver förlänga, säger du bara till. I 99 fall av 100 är det inga problem.
  5. När du är klar, kontaktar du oss så hämtar vi containern. Enkelt och smidigt.

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Linköping och resten av Östergötland?

Mellan tummen och pekfingret kan du räkna med ett pris omkring de 8 000,- för en månads hyra av en standard 20-fotscontainer inklusive moms – och inklusive frakt både till och från den plats du önskar. Det finns också många olika slags specialcontainrar – här kan du se en del av dom.

Här kan vi leverera containrar i Linköping och Östergötland

Containerleverans norra Linköping
I norra Linköping erbjuder vi snabb och tillförlitlig leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Berga, Ryd eller Tornby.

Hyra container i centrala Linköping
Våra tjänster täcker hela innerstaden, inklusive stadsdelar som Vasastaden, Innerstaden och Övre Vasastaden.

Hyra container söder om Linköping
Inga problem att leverera till platser som Lambohov, Ryd och Hjulsbro.

Containerleverans väster och öster om Linköping
Vi erbjuder leverans till områden som Skäggetorp och Malmslätt i väster samt Linghem och Tallboda i öster.

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container i Linköping

BOXIT har funnits i Danmark i över 20 år. Vi har hyrt ut tusentals containrar. Vi förstår hur logistik och det du upplever som kund hänger ihop. Få andra firmor vet så mycket om containrar, förvaring och flyttningar som vi gör!

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kundertycker att det vi gör fungerar. Och det är inte något vi bara tror! På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad