HYRA CONTAINER I KRISTIANSTAD

Kristianstad är ungefär den punkt där Skåne övergår i Blekinge, och staden är en viktig knutpunkt för trafik och handel mellan Skåne och den svenska östkusten. Här bor ungefär 87 000 människor – och här behövs många containrar!
Vi kan snabbt och smidigt placera en container (eller flera!) där du behöver den i Kristianstad med omnejd – från Näsby och Hammar till Åhus och Öllsjö – samt till Tollarp i norr. Oavsett var du befinner dig i Kristianstad kan vi leverera snabbt och smidigt – och i resten av Skåne län. Kontakta oss så kommer vi med den perfekta containerlösningen till dig, vare sig det handlar om förvaring, flyttning eller en specialcontainer till festival eller event.

 

Vad kostar det att hyra en container i Kristianstad

Ett ungefärligt pris för en månads hyra av en container, inklusive leverans och upphämtning samt moms, är cirka 7 000 kr för en 20-fots container (priser i maj 2024). Priset kan dock variera något beroende på säsong och efterfrågan. Men ungefär här ligger priset. Kontakta oss så får du ett exakt prisförslag!

Hyr containern till din adress i Kristianstadstrakten

Vår smidiga containeruthyrning erbjuder ett brett utbud av containerstorlekar. Du kan hyra kompakta 10-fotare till rymliga 40-fotare. Oavsett om du befinner dig i Näsby, Hammar eller Åhus, kan vi anpassa våra leveranser efter dina specifika krav – kanske renoverar du huset eller röjer en tomt och har en massa stubbar och trädgårdsavfall som ska flyttas i stora volymer? Våra containrar gör att du kan fokusera på ditt projekt utan att bekymra dig om förvaringsplatsen, och om det du förvarar förvaras säkert och lagligt. Vi erbjuder självklart snabb leverans och upphämtning på den dag du önskar för att se till att du får en bra upplevelse från början till slut.

Inga problem med leveransen

Det lager som ligger närmast Kristianstad är vårt lager på Själland. Så från det att du ringer till att vi kan leverera kan det handla om bara några timmar. Öresundsbron har rejält krympt transporttiderna! Vårt effektiva logistiksystem gör att vi kan placera en container hos dig smidigt och oftast samma dag eller nästa dag. Vi använder avancerad teknik för att optimera våra leveransrutter, så att du kan räkna med oss oavsett var du befinner dig i Kristianstadstrakten.

Kan man placera sin container hur man vill i Kristianstad?

Om containern ska stå på din egen tomt behöver du inte fråga om tillstånd, såvida uppställningen inte kommer att vara under längre tid och kan störa dina grannar. Kommunen skriver på sin hemsida ”Du behöver inte bygglov om du
ställer upp en container på din egen fastighet för att slänga avfall under en begränsad tid”. Men om den ska stå under en längre tid eller skall användas som en byggnad – ja så ska du ha bygglov. Läs mer och skicka din ansökan från Kristianstads kommuns hemsida.

Flytta med containerhjälp

På många ställen i Kristianstad är det svårt att parkera. Om du hyr en container och kan ställa den utanför huset under en kortare period, kan du enkelt fylla den på en dag. Vi kan sedan flytta den till din nya adress, där den kan stå i ett par timmar eller en dag innan vi kommer och tar bort den igen. Smart och smidig flyttning!

Renoveringscontainer Kristianstad

När ett hus ska renoveras, kanske handlar det om ett stambyte eller nya fönster, kan det uppstå ett behov av att tillfälligt flytta en stor del av dina saker ägodelar och möbler. Likaså kan en sådan situation uppstå om du planerar att byta ut köket eller måla om hela lägenheten inför en försäljning eller flytt.

I sådana fall kan det vara förnuftigt att hyra en container tillsammans med dina närboende eller grannar för att under kort tid lagra dina tillhörigheter nära hemmet, istället för att transportera dem till en korttidsförvaring långt borta. Detta sparar dig mycket tid och förenklar processen avsevärt. Kom dock ihåg att ansöka om tillstånd för containerplaceringen hos polisen.

Hur går det till att beställa en container?

  1. Välj den container som bäst uppfyller dina krav: Utforska vårt sortiment av containrar och välj den som bäst matchar dina specifika behov.
  2. Snabb bokning online: Använd vårt kontaktformulär på hemsidan för att erhålla en prisuppgift för din containeruthyrning. Det är enkelt och tar bara några minuter. Vilken slags container behöver du? Här hittar du alla mått!!
  3. Leverans till din dörr: Vi transporterar containern till din angivna adress. På den dag och tidpunkt som du önskar.
  4. Nyttja containern: Du kan använda containern så länge som du behöver den.
  5. Hämtning: När du är färdig, kontaktar du oss så kommer vi och hämtar containern. Enkelt och bekvämt.

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Kristianstad eller resten av nordöstra Skåne?

Våra priser ser till att du får ut mesta möjligt av din containerhyra. Här får du inga oväntade överraskningar eller dolda avgifter. Vi strävar efter att vara både prisvärda och transparenta, så att du alltid vet vad du betalar för. Mellan tummen och pekfingret kan du räkna med ett pris på cirka 7 000 kr för en månads hyra av en standard 20-fots container, inklusive moms och frakt både till och från den adress du anger.

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container i nordöstra Skåne

BOXIT har varit verksamma i Danmark i snart 25 år och har under denna tid hyrt ut tusentals containrar. Vi förstår vikten av att ha överblik över logistik och självklart din kundupplevelse. Vår stora erfarenhet inom områdena containrar, förvaring och flytt är svår att slå! Det innebär också att du, från det ögonblick du får en offert från oss, får fullständig transparens gällande alla kostnader, vilket ger dig trygghet och klarhet kring din budget för projektet. Skicka en förfrågan via vårt formulär så får du en offert så snart som möjligt!

Var kan du få en container levererad i Kristianstad?

I Kristianstads norra delar erbjuder vi pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress i områden som exempelvis Näsby, Österäng och Åhus.

Hyra container i centrala Kristianstad

Upplev bekvämligheten med vår containeruthyrning i hjärtat av Kristianstad. Det gäller både Centrum, Norra Förstaden, Öster och Väster.

Hyra container söder om Kristianstad

Våra containrar når snabbt ut till områden som Åryd, Charlottendal och Djurröd, till Nättraby och Fjälkinge – och vi arbetar snabbt och effektivt.

Containerleverans väster och öster om Kristianstad

Inga problem! Vi kan fixa just den container du behöver från Tollarp till Degeberga.

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder tycker att det vi gör fungerar. Och det är inte något vi bara gissar 🙂 På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad