HYRA CONTAINER I KALMAR

Letar du efter en pålitlig lösning för att hyra en container i Kalmar? BOXIT erbjuder flexibla och prisvärda containerlösningar anpassade för dina behov. Oavsett om du behöver en container för byggprojekt, renovering eller flytt, har vi rätt lösning för dig. Vi kan leverera en container i precis den storlek du behöver till dig i hela Kalmar och dess omgivningar.

Vad kostar det att hyra eller leasa en container i Kalmar?

Vi levererar containrar till hela Kalmar. Till Norrliden och Smedby, till Oxhagen och Malmen – ja till alla de ställen där det finns plats för en container. Och vad kostar det? Ett pris mellan tummen och pekfingret är ungefär 9 000:-, men det är inklusive moms, inklusive uppställning och borttagning och alla andra eventuella kostnader. För en månad!

Hyra container smidigt till förvaring

Vår flexibla containeruthyrning ger dig möjlighet att välja exakt den storlek du behöver. Vi erbjuder allt från små 10-fots containrar till stora 40-fots containrar med generösa förvaringsutrymmen. Oavsett om du behöver en mindre container för tillfällig förvaring av maskiner eller möbler, eller en större container för omfattande projekt, har vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder till exempel Förrådscontainrar – övervakade containrar med lås för säker förvaring. Vi hyr ut containrar i storlekar från 10 till 40 fot, samt specialcontainrar som kylcontainrar, vilket är en smart och effektiv lösning för matfestivaler och större evenemang. En alltmer populär produkt är våra mobila pop-up-butiker, baserade på standardcontainrar, vilket erbjuder en flexibel lösning för temporära butiksutrymmen.

Snabb leverans till Kalmar och hela södra Småland

Vi har containrar klara till att lastas både i Sverige och på Själland i Danmark. Om vi ska leverera till Kalmartrakten är det oftast enklast för oss att ta containern från Själland. Från Köpenhamn till Kalmar är det trots allt bara tre timmar och 45 minuters transporttid med lastbil. Så om du beställer på onsdagen, kan vi normalt leverera din container på torsdagen. Det kan inte gå mycket snabbare. Vi använder egenutvecklad teknik för att optimera våra leveransrutter. Räkna med att vi kommer som avtalat.

Var får man placera sin container?

Om containern skall ställas på din egen tomt behöver du inte fråga om lov – om uppställningen är tillfällig. Om den måste placeras ute på gatan eller så att den kan störa trafiken måste du ansöka hos din lokala polismyndighet och/eller kommunen – det heter ett marklov. I Kalmar Kommun behöver du kontrollera det man kallar för en situationsplan. Läs mer och gör en eventuell ansökan här.

Flyttcontainer

I Kalmar Centrum och många andra ställen kan det vara svårt att hitta parkeringsplatser. Hur ska man så hitta en plats för en hel container? Du kan oftast fråga kommunen om ett tidsbegränsat tillstånd för din placering. Det smarta med en flyttcontainer är att du kan fylla den med dina saker, låta oss flytta den till ditt nya hem och så är flytten nästan klar. Inga många vändor med släpvagn. Du tömmer containern, berättar för oss att du är färdig och så kommer vi och hämtar den.

Renoveringscontainer i Kalmar

Att hyra en container under en renovering har massor av fördelar! Först och främst sparar det både tid och ansträngning. Istället för att behöva köra fram och tillbaka till ett externt förvaringsutrymme, kan du enkelt förvara allt på plats. Det är superpraktiskt, särskilt vid stora projekt som kräver att många föremål flyttas på en gång. Dessutom har du alltid snabb tillgång till dina saker om du skulle behöva något under renoveringen. Det gör hela processen mycket smidigare och mer effektiv.

Var kan du få en container levererad i Kalmar och södra Småland?

 Containerleverans till norra Kalmar

I Kalmars norra delar erbjuder vi pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Norrliden, Smedby, Lindsdal, Snurrom och Berga.

Hyra container billigt och bra i centrala Kalmar

Självklart kan vi leverera containrar också till centrala Kalmar. Det gäller ställen som Kvarnholmen, Malmen, Bremerlyckan, Varvsholmen och Stensö.

Containerhyra söder om Kalmar City

Våra containrar kan placeras i exempelvis Falkenberg, Läckeby, Trekanten, Ljungbyholm och Hagby.

Containerleverans väster och öster om Kalmar

Inga problem! Vi kan fixa containrar från Rockneby till Rinkabyholm, och från Revsudden till Stora Rör.

Hyra container i Kalmar – vad kostar det?

Vår genomskinliga prissättning säkerställer att du får ut mesta möjliga av din containerhyra, utan dolda avgifter. Vi strävar efter att erbjuda alternativ som är både ekonomiska och tydliga, så att du alltid vet vad du betalar för. Räkna med cirka 7 000:- för en månad inklusive frakt.

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container

Vårt mål är att göra containerhyra till en problemfri och ekonomiskt fördelaktig upplevelse för alla våra kunder. Det betyder också att från det ögonblick du får en offert från oss kommer du att känna till alla kostnader utan undantag, vilket ger dig sinnesfrid och möjliggör bättre budgetplanering. Skicka en förfrågan via formuläret så får du ett prisförslag snabbt!

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder tycker vi är att lita på. Men det har vi inte hittat på själva. På bedömningssidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders upplevelser med oss. Det måste betyda att vi är att lita på, och att det vi leverar håller måttet. Du kan själv se vad kunderna skriver här. https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad