HYRA CONTAINER I JÖNKÖPING

Jönköpingsregionen är på många sätt Sveriges mitt, och vi kan se att behovet för flexibel förvaring och smarta flyttlösningar växer i regionen. Vi kan snabbt och smidigt placera en container (eller flera!) där du behöver den i Jönköpingstrakten med omnejd – från Råslätt och Axamo till Järstorp och Huskvarna – och till Gränna i norr. Oavsett var du befinner dig i Jönköpingstrakten kan vi leverera snabbt och smidigt – och i resten av Jönköpings län. Ring eller skriv så kommer vi med den perfekta containerlösningen till dig – vare sig det handlar om förvaring, flyttning eller en specialcontainer till festival eller event.

 

Vad kostar det att hyra en container i Jönköping?

Ett ca-pris för en månads hyra av container, förstås inklusive leverans och upphämtning, och inklusive moms – 20 fots container (priser i maj 2024) är ungefär 7 000;- men priset kan ändras en smula efter säsong och efterfrågan. Men det är ungefär här priset ligger. Fråga oss så får du ett exakt prisförslag!

Hyr containern hos oss til placering i Jönköping

Vår smidiga containeruthyrning erbjuder ett brett utbud av containerstorlekar. Du kan hyra kompakta 10-fotare till rymliga 40-fotare. Oavsett om du befinner dig i Torpa, Ekhagen eller Kålgården, kan vi anpassa våra leveranser efter dina specifika krav – kanske renoverar du huset eller röjer en tomt och har en massa stubbar och trädgårdsavfall som skall flyttas i stora volymer? Våra containrar gör att du kan fokusera på ditt projekt utan att bekymra dig om förvaringsplatsen, och om det du förvarar förvaras säkert och lagligt. Vi har självklart snabb leverans och upphämtning på den dag du önskar för att se till att du får en bra upplevelse från början till slut..

Jönköping – inga problem med leveransen

Det lager som ligger närmast Jönköpingsområdet är vårt lager på Själland. Så från det att du ringer till att vi kan leverera kan det handla om bara några timmar. Bron över Öresund har krympt transporttiderna rejält! Vårt effektiva logistiksystem gör att vi kan lägga en container hos dig smidigt och oftast samma dag eller nästa dag. Vi använder avancerad teknik för att göra våra leveransrutter så effektiva som möjligt så att du kan räkna med oss var du än befinner dig i Jönköpingstrakten. Ofta skickar vi flera containrar åt samma håll i Västergötland, Östergötland och Småland – det påverkar din fraktkostnad positivt.

Var får man placera sin container i Jönköping? Har Jönköping stad speciella regler?

Om containern skall stå på din egen tomt behöver du inte fråga om tillstånd, med mindre uppställningen kommer att vara under längre tid och kan störa dina grannar. Jönköping Stad skriver på sin hemsida: ”Bygglov för containers krävs när de ska placeras utomhus under en längre tid, särskilt i samband med byggprojekt för förvaring av material och verktyg” men det gäller bara om det är utanför din tomtgräns. Det finns bra information att läsa hos Jönköpings Kommun här 

Flyttcontainer i Jönköping

På många ställen i Jönköping är det svårt att parkera. Om du hyr en container och kan sätta den utanför huset i en kortare period kan du enkelt fylla den på en dag, låta oss flytta den till din nya adress där den står i ett par timmar eller en dag före vi kommer och tar bort den igen. Smart och smidig flyttning!

Renoveringscontainer Jönköping

När ett hus behöver genomgå en renovering – såsom ett stambyte eller utbyte av fönster – kan det uppstå ett behov av att under en kort tid flytta en stor del av sina ägodelar och möblemang. Likaså, om du planerar att byta ut köket eller måla om hela lägenheten inför en försäljning eller flytt, kan en sådan situation uppstå.

I sådana fall kan det vara förnuftigt att hyra en container tillsammans med dina närboende eller grannar för att under kort tid lagra dina tillhörigheter nära hemmet, istället för att transportera dem till en korttidsförvaring långt borta. Detta sparar dig mycket tid och förenklar processen avsevärt. Kom dock ihåg att ansöka om tillstånd för containerplaceringen hos Polisen.

Hur går det till att beställa en container?

  1. Välj den container som bäst uppfyller dina krav: Utforska vårt sortiment av containrar och välj den som bäst matchar dina specifika behov.
  2. Snabb bokning online: Använd vårt kontaktformulär på hemsidan för att erhålla en prisuppgift för din containeruthyrning. Det är enkelt och tar bara några minuter. Vilken typ av container behöver du? Här hittar du alla dimensioner!
  3. Leverans till din dörr: Vi transporterar containern till din angivna adress i Jönköping. På den dag och tidpunkt som du önskar.
  4. Nyttja containern: Du kan använda containern så länge som du behöver den.
  5. Hämtning: När du är färdig, kontaktar du oss så kommer vi och hämtar containern. Enkelt och bekvämt.

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Jönköping eller resten av Jönköpings Län?

Vår prissättning ser till att du får ut mesta möjligt av din containerhyra. Här får du inga oväntade överraskningar eller oväntade avgifter. Vi försöker att vara både prisvärda och inte minst transparenta, så att du alltid vet vad du betalar för. Mellan tummen och pekfingret kan du räkna med ett pris omkring de 7 000,- för en månads hyra av en standard 20-fotscontainer inklusive moms – och inklusive frakt både till och från den plats i Jönköpingstrakten du önskar.

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container i Jönköping

BOXIT har varit verksamma i Danmark i snart 25 år. Under denna tid har vi hyrt ut tusentals containrar. Vi förstår hur logistik och kundupplevelse hänger ihop och fungerar som en helhet. Få andra företag har vår omfattande kunskap om containrar, förvaring och flytt. Detta innebär också att från det ögonblick du får en offert från oss, kommer du att vara medveten om alla kostnader utan några undantag, vilket ger dig sinnesro och klarhet – du vet att budgeten håller för projektet. Skicka en förfrågan via vårt formulär så får du en offert så snart som möjligt!

Var kan du få en container levererad i Jönköping?

Containerleverans till de norra delarna

I Jönköpings norra delar erbjuder vi pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Huskvarna, Ekhagen, Öxnehaga, Ljungarum och Dalvik.

Hyra container i centrala Jönköping

Upplev bekvämligheten med vår containeruthyrning i hjärtat av Jönköping. Det gäller både Väster, Öster, Liljeholmen, Torpa och Söder.

Hyra container söder om Jönköping

Våra containrar når snabbt ut till områden som Råslätt, Månsarp och Taberg, till Norrahammar och Hovslätt – och vi arbetar snabbt och effektivt.

Containerleverans väster och öster om Jönköping

Inga problem! Vi kan fixa just den container du behöver från Gränna till Tenhult.

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder tycker att det vi gör fungerar. Och det är inte något vi bara gissar 🙂 På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad