HYRA CONTAINER I HELSINGBORG

Att hyra en container är som att ha en extra, tillfällig förvaringslösning för ditt projekt. Ett utrymme du kan fylla med det som krävs, oavsett om det är för en kort period eller en lite längre tidsrymd. Vi levererar containern direkt till dig var du än befinner dig i Helsingborg, från Söder till Norra Hamnen, och från Råå till Dalhem. Det innebär att oavsett var du befinner dig i Helsingborgsregionen kan vi säkerställa en snabb och smidig leverans.

 

Hyra container i Helsingborg och nordvästra Skåne

Vi levererar containern direkt till dig i hela Helsingborgsområdet, från Ängelholm till Landskrona, och från Höganäs till Bjuv och Åstorp. Det innebär att oavsett var du befinner dig i västra och nordvästra Skåne kan vi säkerställa en snabb och smidig leverans.

Och vad kostar det? Ett ungefärligt pris för en månads hyra, inklusive leverans och upphämtning, och inklusive moms – en 20 fots container (priser i maj 2024) är ungefär 7 000:- men priset kan variera en smula efter säsong och efterfrågan. Men så billigt är det att hyra sin egen container!

Flexibel containerhyra i hela Skåne – också i Helsingborg

Vår flexibla containeruthyrning gör det enkelt för dig att välja precis den storlek du behöver, från små 10-fotare till stora 40-fotare med gott om plats. Kolla in alla våra containermått här. Oavsett om du bor i Ramlösa, Slottshöjden eller eller i Eneborg, kan vi anpassa oss efter dina behov. Om du renoverar ditt hem eller röjer upp i trädgården, gör våra containrar att du kan fokusera på uppgiften utan att bekymra dig om förrådsutrymmet. Det går in många stubbar och grenar i en 20-fotare! Vi ser till att du får snabb leverans och upphämtning, så du får en smidig upplevelse från start till mål.

Snabb leverans till Helsingborg

Det lager som ligger närmast Helsingborg har vi på Själland.  Det betyder att du kan ha en container hos dig inom några timmar kanske eller nästa dag om det behövs. Vi förstår att tid är en kritisk faktor i många projekt. Ring till oss om du har bråttom!  Vårt effektiva logistiksystem gör att vi kan leverera containrar till alla hörn av Helsingborg och nordöstra Skåne, vilket innebär mindre väntetid. Det gäller även för våra olika specialcontainrar. Vi använder avancerad teknik för att optimera våra leveransrutter, så att du kan räkna med att vi kommer när vi säger att vi kommer.

Var får man placera sin container?

Om containern skall stå på din egen tomt behöver du inte fråga om lov – med mindre det handlar om en mer permanent uppställning. Om din container kommer att stå närmare tomtgränsen än 4.5 meter är det alltid en god idé att prata med grannen före du sätter den där. Den får inte stå så den kan vara ett hinder för sophämtning eller liknande.  Om den måste placeras ute på gatan eller så att den kan störa trafiken måste du ansöka hos din lokala polismyndighet. Helsingborg stad har riktlinjer för hur det ska gå till – det kan du läsa om här.

Flyttcontainer Helsingborg

På många ställen i Helsingborg är det svårt att parkera! Att flytta från en lägenhet i Helsingborg Centrum till ett hus i kanske Gustavslund kan vara ett tidskrävande och komplicerat projekt med många bilresor fram och tillbaka. Genom att hyra en container och placera den utanför din gamla adress under en kort period, kan du enkelt fylla den på en dag. Vi transporterar sedan containern till din nya adress, där den kan stå i några timmar eller en dag innan vi hämtar den igen. Detta sparar både tid och besvär.

 

Renoveringscontainer

Vid renovering, som stambyte eller fönsterbyte, kan du behöva flytta ut stora delar av ditt bohag. Även vid köksbyte eller målning inför en försäljning är detta aktuellt. Då kan det vara smart att hyra en container med grannarna för att förvara saker nära huset istället för i korttidsförvaring. Det sparar tid och förenklar processen. Kom ihåg att skaffa tillstånd för containern hos Polisen.

Var kan du få en container levererad i Helsingborg?

Containerleverans till Helsingborgs norra områden

I Helsingborgs norra områden erbjuder vi leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Hittarp, Laröd, Domsten, och Allerum.

Hyra container i centrala Helsingborg

Vi ställer gärna en container i hjärtat av Helsingborg. Det gäller både Söder, Norra Hamnen, Olympia, Eneborg, och Maria Park.

Hyra container söder om Helsingborg

Våra containrar kan placeras i områden som Råå, Rydebäck och Ättekulla.

Containerleverans väster och öster om Helsingborg

Vi kan fixa just den container du behöver, från Påarp till Hittarp.

Vad kostar det att hyra en container i Helsingborg?

Vår konkurrenskraftiga prissättning säkerställer att du får ut mesta möjliga av din containerhyra, utan dolda kostnader. Vi strävar efter att erbjuda lösningar som är både prisvärda och transparenta, så att du alltid vet vad du betalar för. Räkna med 7 000:- för en hel månad inklusive leverans, upphämtning och moms.

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders bedömningar. Det är ett tecken på att våra kunder litar på oss, och på att det vi leverar håller måttet. Du kan se vad kunderna skriver här. https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad