HYRA CONTAINER I HALMSTAD

Halmstad har en central placering mellan Malmö, Helsingborg och Storgöteborg, och från stadens ungefär 105 000 innevånare kommer man växa med ytterligare 50 000 människor de närmaste 25 åren, tror de lokala politikerna. Så Halmstad växer – och det kan vi märka hos BOXIT –  behovet är stigande för flexibel förvaring och smarta flyttlösningar i Halmstad och i resten av Halland. Vi kan snabbt och enkelt placera en container (eller flera!) där du behöver den i Halmstad med omnejd – från Söndrum och Linehed till Fyllinge och Gullbrandstorp – och till Steninge i norr. Oavsett var du befinner dig i Halmstadtrakten kan vi leverera snabbt och smidigt – och i resten av Hallands län. Ring eller skriv så kommer vi med den perfekta containerlösningen till dig – vare sig det handlar om förvaring, flyttning eller en specialcontainer till festival eller event.

 

Hyra en container i Halmstad – vad kostar det?

En uppskattning för en månads hyra av en container i Halmstad, inklusive leverans och upphämtning  – och inklusive moms, för en mellanstor 20-fots container (priser i maj 2024) ligger på ungefär 7 000 kronor. Priset kan variera något beroende på säsong och efterfrågan. Kontakta oss för ett exakt prisförslag! Du kan se alla aktuella containermått här.

Hyr containern hos oss till ditt projekt i Halmstad och Halland

Du kan hyra allt från kompakta 10-fotare till rymliga 40-fotare, oavsett om du befinner dig i Fyllinge, Linehed eller Steninge, kan vi anpassa våra leveranser efter dina specifika önskemål. Kanske renoverar du huset eller röjer en tomt och har en massa stubbar och trädgårdsavfall som behöver flyttas i större volymer? Våra containrar gör att du slipper fylla din släpvagn tio gånger och åka till återvinningen. Vi erbjuder självklart snabb leverans och upphämtning på den dag du önskar. Vi kan också leverera containrar med sidodörr.

Så snabbt kan vi leverera containrar till Halmstad

Det lager som ligger närmast den södra delen av Halland där Halmstad ju ligger är vårt lager på Själland. Vårt effektiva logistiksystem gör att vi kan lägga en container hos dig smidigt och oftast samma dag eller nästa dag. Vi använder egenutvecklad teknik för att göra våra leveransrutter så effektiva som möjligt så att du kan räkna med oss var du än befinner dig.

Var får man placera sin container i Halmstad? Har kommunen speciella regler?

Om containern skall stå på din egen tomt behöver du inte fråga om tillstånd, med mindre uppställningen kommer att vara under längre tid och kan störa dina grannar. Om du behöver placera containern på en väg, trottoar eller liknande behöver du ”byggetableringstillstånd”. Läs mer om hur det går till på halmstad.se.

Flyttcontainer Halmstad

På många platser i Halmstad är parkering en utmaning, och om du ska flytta från en lägenhet i centrala Halmstad eller behöver köra många vändor från exempelvis Nyhem till Furet, kan det bli ett besvärligt projekt. Genom att hyra en container och ställa den utanför huset under en kortare period kan du enkelt fylla den på en dag. Vi transporterar sedan containern till din nya adress, där den kan stå i några timmar eller en dag innan vi hämtar den igen. Detta sparar dig tid och besvär !En del av våra kunder kallar en flyttcontainer för en förrådscontainer.

Renoveringscontainer Halmstad

När du ger ditt hus en ansiktslyftning, vare sig det handlar om att byta taket eller få nya fönster, står du kanske inför den lilla utmaningen att hitta en tillfällig plats för alla dina saker och möbler. Samma situation uppstår om du planerar att få ett helt nytt kök eller måla om hela lägenheten inför en flytt eller försäljning.

Så är det både praktiskt och tidsbesparande att hyra en container tillsammans med dina grannar eller andra boende i området. Istället för att frakta dina ägodelar till ett korttidsförråd, kan du förvara dem nära hemmet, vilket inte bara sparar tid utan också gör hela processen smidigare och mer hanterbar. Glöm bara inte att ansöka om tillstånd från polisen för att placera containern på gatan.

Hur går det till att beställa en container?

  1. Välj den perfekta containern för dig: Utforska vårt sortiment av containrar och hitta den som bäst uppfyller dina behov.
  2. Boka snabbt och enkelt online: Använd vårt kontaktformulär på hemsidan för att få en prisuppgift för din containerhyra. Det är enkelt och tar bara några minuter. Här kan du se alla mått för att hitta rätt container!
  3. Leverans till din dörr: Vi levererar containern till din angivna adress, på den dag och tid som passar dig bäst.
  4. Använd containern: Du kan använda containern så länge du behöver den.
  5. Smidig hämtning: När du är klar, kontaktar du oss så hämtar vi containern. Enkelt och bekvämt.

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Halmstad eller resten av Halland?

Här får du inga oväntade överraskningar eller oväntade avgifter. Vi försöker att vara både prisvärda och inte minst transparenta, så att du alltid vet vad du betalar för. Mellan tummen och pekfingret kan du räkna med ett pris omkring 7 000,- för en månads hyra av en standard 20-fotscontainer inklusive moms – och inklusive frakt både till och från den plats i Halland du önskar.

 Vart kan man få en container levererad till i Halmstad?

Containerleverans till de norra delarna av Halmstad
I Halmstads norra områden erbjuder vi pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Steninge, Harplinge, Holm och Haverdal.

Hyra container i centrala Halmstad
Vi kan ställa en container i hjärtat av Halmstad. Det gäller både i Halmstads innerstad, Söder, Nyhem och Öster.

Hyra container söder om Halmstad
Våra containrar når snabbt ut till områden som Fyllinge, Snöstorp, Trönninge och Gullbrandstorp – eller till Båstad, Mellbystrand och Laholm.

Containerleverans väster och öster om Halmstad
Inga problem! Vi kan fixa just den container du behöver från Tylösand till Simlångsdalen.

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container i Halmstad

BOXIT är en ledande leverantör av containeruthyrning och flyttjänster med över 25 års erfarenhet på den danska marknaden. Vi har levererat tusentals containrar och andra logistiktjänster. Vi vet kort sagt vad vi håller på med!

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder ger oss bra betyg. På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad