HYRA CONTAINER I GÖTEBORG

Letar du efter en pålitlig lösning för att hyra en container i Göteborgsområdet? BOXIT erbjuder flexibla och prisvärda containerlösningar anpassade för dina behov. Oavsett om du behöver en container för byggprojekt, renovering eller flytt, har vi rätt lösning för dig. Vi kan leverera en container i precis den storlek du behöver till dig i hela Storgöteborg, från Kungälv till Kungsbacka och från Torslanda till Partille – och till alla andra delar av Göteborg.

 

Hyra container i Göteborg – vad kostar det?

När du hyr en container är det som att plötsligt få en extra källare eller vindsutrymme – ett ställe du kan fylla med saker under en kortare eller lite längre period. Verktyg, maskiner, möbler eller vad som helst.

Vi levererar containerar i hela Göteborg. Till Frölunda och Mölndal, till Majorna och Lundby – ja till alla de ställen där det finns plats till en container. Och vad kostar det? Ett pris mellan tummen och pekfingret är ungefär 7 000;- men det är inklusive moms, inklusive uppställning och borttagning och alla andra eventuella kostnader. För en månad!

Smidig containerhyra och förvaring i Göteborg

Vår flexibla containeruthyrning ger dig möjligheten att välja precis den storlek du behöver. Vi erbjuder allt från små 10-fots containrar till stora 40-fotare med generösa förvaringsutrymmen. Oavsett om du behöver en mindre container för kanske en flyttning eller förvaring av maskiner i en begränsad period, eller en större för omfattande arbeten, har vi rätt lösning för dig. Här är exempelvis det vi kaller för Förrådscontainrar – en övervakad container med lås. Vi hyr ut containrar från 10 till 40 fot – och även många specialcontainrar som exempelvis kylcontainrar. Det är en smart och smidig lösning till  matfestivaler, eller större events. En mer och mer populär produkt är också våra mobila pop-up-butiker, baserade på en standardcontainer.

Snabb leverans till hela Göteborgsområdet

Vi har containerlager både i Sverige och på Själland i Danmark. När vi ska leverera till västkusten i Sverige är det oftast enklast för oss att ta containern från Själland. Från Köpenhamn till Göteborg är det trots allt bara tre och en halv timmes transporttid med lastbil. Så om du beställer om onsdagen, kan vi vanligtvis leverera din container om torsdagen. Det kan inte gå mycket snabbare. Vi använder avancerad teknik för att optimera våra leveransrutter, så att du kan räkna med oss var du än befinner dig i Göteborgsområdet. Räkna med att vi kommer som avtalat.

Var får man placera sin container?

Om containern skall ställas på din egen tomt behöver du inte fråga om lov – om uppställningen är tillfällig. Om den måste placeras ute på gatan eller så att den kan störa trafiken måste du ansöka hos din lokala polismyndighet – det heter ett marklov. I Göteborgsområdet skall du också ansöka hos Polisen. Göteborgs stad har en bra sida som berättar om vad som gäller – den hittar du här.

Du behöver en container för att flytta i Göteborg?

Göteborg City och många andra ställen i Storgöteborg är svåra att hitta parkeringsplatser på. Hur ska man så hitta ett ställe för en hel container? Du kan oftast fråga kommunen om ett tidsbegränsat tillstånd. Det smarta med en flyttcontainer är att du kan fylla containern, låta oss flytta den till den nya adressen och så är flytten nästan klar. Du tömmer den, berättar för oss att du är färdig och så hämtar vi den.

Renoveringscontainer Göteborg

Att hyra en container under en renovering har flera fördelar. Först och främst sparar det tid och ansträngning. Istället för att behöva köra fram och tillbaka till ett externt förvaringsutrymme, kan du enkelt förvara allt på plats. Detta är särskilt användbart vid stora projekt som kräver att många föremål flyttas på en gång. Dessutom kan du ha snabb tillgång till dina saker om du skulle behöva något under renoveringen.

Var kan du få en container levererad i Göteborg?

Containerleverans till norra Göteborg

I Göteborgs norra delar erbjuder vi pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress i exempelvis Hisingsbacka, Kortedala, Tuve, Bergsjön och Angered.

Hyra container billigt och bra i centrala Göteborg

Självklart kan vi leverera containrar också till centrala Göteborg. Det gäller ställen som Lorensberg, Heden, Johanneberg, Landala, Frölundaborg och Heden.

Containerhyra söder om Göteborg City

Våra containrar kan placeras i exempelvis Västra Frölunda, Eklanda, Mölndal, Mölnlycke och Lindome.

Containerleverans väster och öster om Göteborg

Inga problem! Vi kan fixa containrar från Torslanda til Partille, och från Fiskebäck till Landvetter.

Vad kostar det att hyra en container i Göteborg?

Vår konkurrenskraftiga prissättning säkerställer att du får ut mesta möjliga av din containerhyra, utan dolda kostnader. Vi strävar efter att erbjuda lösningar som är både prisvärda och transparenta, så att du alltid vet vad du betalar för. men räkna med ungefär 7 000;- för en månad med frakt.

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra en container

Vårt mål är att göra containerhyra till en problemfri och ekonomiskt fördelaktig upplevelse för alla våra kunder. Det betyder också att från det ögonblick du får en offert från oss kommer du att känna till alla kostnader utan undantag, vilket ger dig sinnesfrid och möjliggör bättre budgetplanering. Skicka en förfrågan via formuläret så får du ett prisförslag snabbt!

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder tycker vi är OK. Det har vi inte hittat på själva. På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders bedömningar. Det måste betyda att vi är att lita på, och att det vi leverar håller måttet. Du kan själv se vad kunderna skriver här. https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad