HYRA CONTAINER I GÄVLE

Behöver du en container i Gävle? Du ska flytta från Gävle till Stockholm – eller från Stockholm till Gävle? Du behöver en container till allt det du har röjt ut från källaren eller garaget eller till att magasinera saker i? Vi kan snabbt och smidigt komme med en container (eller flera!) där du behöver den i Gävletrakten med omnejd – från Brynäs och Sätra till Andersberg och Bomhus – och förstås i Gävle centrum. Oavsett om du befinner dig mitt i Gävle eller någon annanstans i Gästrikland och Gävleborgs län, så kan vi på BOXIT leverera din container precis där du behöver den. Vår flexibilitet gör att vi kan anpassa leveransen efter dina önskemål och behov. Här kan du se alla mått på de containrar du kan hyra för längre eller kortare tid.

 

Vad kostar det att hyra en container till Gävle?

Ett ungefärligt pris för en månads hyra av en container, inklusive leverans och upphämtning samt moms, är cirka 8 000 kronor för en 20-fots container (priser i maj 2024). Priset kan variera något beroende på säsong och efterfrågan. Fråga oss så får du dagens bäst möjliga pris!

Hyr din container i Gävletrakten här

Vårt datorstyrda logistiksystem hittar rätt container till rätt pris på rätt plats. I Gävle kan du hyra allt från mindre 10-fotare till stora 40-fotare. Lite info om storlekar: en 10-fots container har en yttre storlek på 299 cm x 244 cm x 259 cm (LxBxH) och en inre storlek på 283 cm x 235 cm x 237 cm. Volymen är 15,8 m³ och golvytan är 6,7 m². Om det inte räcker behöver du en större container. Fråga oss, vi vet hur du får bäst möjliga lösning efter dina behov.

I Gävle kan vi leverera containrar till hela staden, från Brynäs, Sätra, Andersberg, Bomhus, Norrtull, och Valbo – och till alla andra delar av Gävle kommun och Gästrikland (eller Gävleborgs län som några säger).

Våra containrar är perfekta för alla typer av projekt, vare sig du renoverar ditt hus eller fixar en tomt. De ger dig den extra förvaringsplatsen du behöver och ett säkert ställe att förvara dina saker på under tiden. Med våra containrar kan du fokusera helt på ditt projekt utan att behöva oroa dig för förvaringsutrymmet. Vi levererar din container på den dag du har bestämt, så att du kan planera din tid utan bekymmer. Vi kan också hjälpa till med en mobil pop-up-butik-container

Gävle – snabb leverans

BOXITs närmaste lager till Gävletrakten finns i Järna, strax utanför Södertälje.  Det är under 2,5 timmar bort. Så om du har bråttom kan vi kanske leverera en container samma dag.

Hur får man placera en container i Gävle ? Har kommunen speciella regler?

Om du planerar att placera containern på din egen tomt behöver du vanligtvis inte ansöka om tillstånd, såvida den inte kommer att stå där under en längre period och kan orsaka irritation för dina grannar. Om du måste placera den på allmän mark måste du be om tillstånd. Gävle kommun skriver ”Om du tillfälligt behöver använda kommunens mark, till exempel i samband med byggnation eller liknande ska du söka tillstånd hos polisen. Om du får ett tillstånd tar Gävle kommun ut en hyra för användning av kommunens mark.” Läs mer här på gavle.se

Flyttcontainer Gävle

I många delar av Gävle är det utmanande att hitta parkering, särskilt om du ska flytta från en lägenhet i centrala Gävle eller behöver göra många resor mellan till exempel Brynäs och Sätra. Det kan vara ett besvärligt projekt att navigera genom trånga gator och leta efter tillgängliga parkeringsplatser. Genom att hyra en container och placera den utanför ditt hus under en kortare tid kan du göra hela flytten betydligt enklare. På så sätt kan du enkelt fylla containern under en dag och sedan låta oss flytta den till din nya adress, där den kan stå i några timmar eller en dag innan vi kommer och tar bort den igen. Detta sparar dig både tid och besvär, samtidigt som det gör flytten smidigare och mer effektiv. Allt om flyttcontainrar hittar du här.

Container till renovering Gävle

När ditt hem behöver genomgå omfattande renoveringar, som stambyte eller fönsterbyte, kan det vara nödvändigt att temporärt flytta dina ägodelar. Samma gäller om du renoverar köket eller målar om inför en försäljning. Då kan det vara fördelaktigt att hyra en container tillsammans med dina grannar för att förvara era tillhörigheter nära hemmet. På så sätt slipper ni transportera sakerna till en avlägsen korttidsförvaring, vilket sparar både tid och pengar.

Beställa container från A till E

A: Välj den container som passar dina behov bäst genom att titta igenom vårt utbud av containrar.

B: Boka enkelt online genom att använda vårt kontaktformulär på hemsidan för att få ett prisförslag på din containerhyra. Det tar bara några minuter att fylla i och skicka iväg.

C: Vi levererar containern till din adress i Uppsala på den dag och vid den tidpunkt som passar dig bäst.

D: När du har containern kan du använda den så länge du behöver.

E: När du är klar med containern, kontakta oss så hämtar vi den igen.

Vad kostar det att hyra en container med leverans till Gävle eller resten av Gävleborgs län?

Vår prissättning är utformad för att ge dig största möjliga valuta för pengarna utan dolda avgifter. Vi är transparenta med priserna, så att du alltid vet vad du betalar för. Generellt kan du förvänta dig en kostnad på cirka 8 000 kronor för en månads hyra av en standard 20-fots container, inklusive moms samt leverans och hämtning i Gävleområdet.

Vi får ibland frågor om containerhus. Låter det spännande? Läs mer här!

Därför ska du välja BOXIT när du skall hyra container

BOXIT har funnits i Danmark i över 25 år. Vi har hyrt ut hundratals containrar och har en bra förståelse för logistikens komplexitet och hur du som kund upplever processen. Få andra företag kan så mycket om containrar, förvaring och flytt som vi gör! Skicka en förfrågan via formuläret för att erhålla en offert så snabbt som möjligt!

Var kan du få en container levererad i Gävle?

 Containerleverans till de norra delarna av Gävle

I Gävles norra förorter erbjuder everans av containrar direkt till din adress i exempelvis Hille, Valbo, Forsbacka, och Skutskär.

Hyra container i centrala Gävle

Vi kan leverera till Gävle Centrum, Brynäs, Sätra, Andersberg och Bomhus.

Hyra container söder om Gävle

Våra containrar kan placeras i områden som Bergby, Hamrångefjärden och Norrsundet.

Containerleverans väster och öster om Gävle

Vi levererar både till Sandviken och Ockelbo.

En containeruthyrare i Gävle du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

Våra kunder tycker att det vi gör fungerar. Och det är inte något vi bara gissar 🙂 På ratingsidan Trustpilot har vi 4,8 av 5 möjliga efter snart 2000 kunders recensioner. Här är fakta och tal: https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad