HYRA CONTAINER I ESKILSTUNA

Letar du efter hur du bäst og billigast kan hyra en container i Eskilstunaområdet? BOXIT erbjuder flexibla och billiga containerlösningar. Oavsett om du behöver en container för bygge, renovering eller flytt, har vi en lösning för dig. Vi kan leverera en container i precis den storlek du behöver till hela Eskilstuna, från Torshälla till Hällbybrunn och från Kvicksund till Skogstorp – och till alla andra delar av Eskilstunaområdet och norra delen av Södermanland.

Att få en container till Eskilstuna – vad kostar det?

När du hyr en container är det som att plötsligt få en extra källare eller vindsutrymme, eller som att få ett par extra kubikmeter förvaring du inte visste att du hade. Förvara färgburkar, trädgårdsgrejer, flyttlådor eller vad som helst!

Vi levererar containrar i hela Eskilstuna. Till Kjula, Borsökna, Hällby och Hammarby – ja, till alla de ställen där det finns plats för en container. Och vad kostar det? Ett pris mellan tummen och pekfingret är ungefär 8 000 kr, inklusive moms, inklusive uppställning och borttagning – priset är för en hel månad.

Containerhyra och förvaring Eskilstuna

Vi hyr ut containrar från 10 till 40 fot – och även många specialcontainrar som exempelvis verkstadscontainrar. Det är en smart och smidig lösning byggprojekt som kräver flexibel förvaring. Eller hyr en förrådscontainer – en övervakad container med lås.

Oavsett om du behöver en mindre container för kanske en flyttning eller förvaring av maskiner i en begränsad period, eller en större för omfattande arbeten, har vi rätt lösning för dig. Vår flexibla containeruthyrning ger dig möjligheten att välja precis den storlek du behöver. Vi erbjuder allt från små 10-fots containrar till stora 40-fotare med generösa förvaringsutrymmen. En mer och mer populär produkt är också våra mobila pop-up-butiker, baserade på en standardcontainer. Här kan du läsa om alla dimensioner och containermått.

Snabb leverans av containrar i Södermanland

Det BOXIT-lager som ligger närmast Eskilstuna är så nära som i Järna söder om Södertälje. Det är bara en timme med lastbil. Så om det ska gå fort, kan vi oftast leverera kanske redan samma dag eller dagen efter. Fortare kan det nästan inte gå.

Finns det regler för hur man får placera en container i Eskilstuna kommun?

Om containern skall ställas på din egen tomt under en kortare period behöver du inte fråga om lov, men prata med grannen så du inte stör grannsämjan. Om du måste ställa din container på allmän plats krävs en markupplåtelse från kommunen – du kan läsa mer om hur det går till här på eskilstuna.se

Du behöver en container för att flytta i Eskilstuna eller Mälardalen?

Eskilstuna centrum och många andra ställen i Eskilstunaområdet kan vara svåra att hitta parkeringsplatser på. Hur ska man då hitta en plats för en hel container? Du kan oftast fråga kommunen om ett tidsbegränsat tillståndDet smarta med en flyttcontainer är att du kan fylla containern och sedan låta oss flytta den till den nya adressen. Du tömmer den, berättar för oss att du är färdig och så hämtar vi den. Då är flytten nästan klar.

Renoveringscontainer

Att hyra en container under en renovering sparar tid och ansträngning. Istället för att köra till ett externt förvaringsutrymme kan du förvara allt på plats, vilket är särskilt användbart vid stora projekt. Du har också snabb tillgång till dina saker om du behöver något under renoveringen.

Vi levererar containrar till hela Eskilstuna och Sörmland

Pålitlig och punktlig leverans av containrar direkt till din adress i Eskilstuna, inklusive stadsdelar som Centrum, Klosters och Torshälla.

Andra orter i Södermanland vi kan leverera till är exempelvis Strängnäs, Flen, Kungsör, Västerås och Katrineholm.

Vi täcker också de södra delen av Eskilstuna, till exempel i områden som Tumbo, Hällbybrunn och Haga.

Väster om Eskilstuna kan vi komma till städer som Köping och Arboga, samt öster om Eskilstuna, som Kvicksund och Hallstahammar.

Vad kostar det att hyra en container i Eskilstuna?

Våra bra priser ser till att du får ut mesta möjliga av din containerhyra, utan dolda kostnader. Du skall alltid veta vad du betalar för – men räkna med ungefär 8 000;- för en månad med uppställning, avhämtning och moms inkluderat i priset.

En containeruthyrare du kan lita på – 4,8 av 5 på Trustpilot

På Trustpilot har vi ett betyg på 4,8 av 5 baserat på nästan 2000 omdömen. Det visar att vi är pålitliga och levererar högkvalitativa tjänster. https://www.trustpilot.com/review/www.boxit.dk

Kontakta oss

Vill du veta mer om att hyra container eller vad det kostar kan du kontakta oss. Du kan ringa oss på 010-709 42 00 eller så skickar du ett mail till info@boxitsweden.se. Du kan även fylla i det kontaktformulär som finns här nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack. Jag vill bli kontaktad